Επισκευή SIM card case iPad 1

Επισκευή SIM card case iPad 1

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 10
  • Τιμή με ΦΠΑ 12.4
  • Χρόνος Επισκευής 5 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Το SIM card case είναι το εξάρτημα εκείνο πάνω στο οποίο τοποθετείτε την κάρτα SIM σας για να την εισάγετε στο iPad σας. Η θήκη της κάρτας SIM είναι ένα μικρό και ευαίσθητο εξάρτημα. Δεν είναι λοιπόν περίεργο αυτή να χαθεί ή να υποστεί κάποια ζημιά.

Συνέπειες βλάβης

Αν το SIM card case iPad 1 χαθεί ή σπάσει, θα αντιμετωπίσετε κάποιες βασικές δυσλειτουργίες.

Αρχικά δεν θα έχετε πρόσβαση στα δεδομένα της κάρτας SIM που διαθέτετε, όπως π.χ. οι επαφές σας. Ακόμη θα είναι αδύνατη η πρόσβαση στα δίκτυα της κινητής τηλεφωνίας 3G. Αυτό δεν θα σας επιτρέπει την πρόσβαση στο διαδίκτυο, που αποτελεί ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της συσκευής σας.

Για να μπορέσετε να αποκτήσετε ξανά τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο από όλα τα σημεία με κάλυψη από το δίκτυο 3G, θα χρειαστεί να κάνετε επισκευή SIM card case iPad 1.

Αντικατάσταση SIM card case iPad 1

Η επισκευή SIM card case iPad 1 γίνεται με την αλλαγή της χαλασμένης ή σπασμένης θήκης με μία καινούργια.
Όπως και για κάθε άλλη επισκευή, οι ειδικοί του iRed έχουν στη διάθεσή τους τα καλύτερα ΟΕΜ ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας που υπάρχουν, για την καλύτερη δυνατή επισκευή SIM card case iPad 1.

Συγκεκριμένα, η επισκευή SIM card case iPad 1 μπορεί να γίνει άμεσα σε ένα από τα καταστήματά μας.

Ελάτε άμεσα στο πλησιέστερο κατάστημα ired

Εκεί ένας από τους εξυπηρετικούς τεχνικούς μας θα είναι στη διάθεσή σας για την επιτυχή επισκευή SIM card case iPad 1. Ζητούμενό μας είναι η συσκευή σας να αποκτήσει ξανά τη χαμένη λειτουργικότητά της.

Έχουμε φροντίσει η επισκευή SIM card case iPad 1 να γίνεται γρήγορα, οικονομικά και αποτελεσματικά για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.