Επισκευή silent button iPad 1

Επισκευή silent button iPad 1

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 33
  • Τιμή με ΦΠΑ 40.92
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Η έντονη καθημερινή χρήση που δέχεται το iPad 1 μπορεί να φθείρει κάποιο πλήκτρο της συσκευής σας. Ένα από αυτά τα κουμπιά είναι και το silent button.

Σε περίπτωση βλάβης του silent button θα δυσκολευτείτε να κάνετε άνετη χρήση της συσκευής. Αυτό συμβαίνει γιατί το πλήκτρο αυτό έχει δυο βασικές λειτουργίες. Η πρώτη είναι η δυνατότητα να θέσετε άμεσα τη συσκευή σας σε αθόρυβο προφίλ. Η δεύτερη λειτουργία είναι αυτή της παγίωσης της κατεύθυνσης της οθόνης.

Αναγνώριση βλάβης

Η ζημιά του πλήκτρου θα είναι δυνατό να αναγνωριστεί εύκολα. Το κουμπί μπορεί να εμφανίσει τα παρακάτω σημάδια:

  • Σπάσιμο
  • Ράγισμα
  • Γρατζουνιές

Αν παρατηρήσετε τις ίδιες ζημιές και στο δικό σας iPad, θα χρειαστεί να κάνετε επισκευή silent button iPad 1.

Διαδικασία για επισκευή silent button iPad 1

Αφού γίνει διάγνωση της βλάβης, η διαδικασία για την επισκευή silent button iPad 1 μπορεί να ξεκινήσει άμεσα. Θα χρειαστεί βέβαια να ανοιχτεί η συσκευή για να γίνει η αφαίρεση του χαλασμένου κουμπιού καθώς και η εγκατάσταση του καινούργιου ΟΕΜ ανταλλακτικού.

Ο χώρος που πραγματοποιούμε την επισκευή silent button iPad 1 είναι ειδικά σχεδιασμένος για να προσφέρει το κατάλληλο περιβάλλον για τη συσκευή σας.

Ελάτε άμεσα στο πλησιέστερο κατάστημα iRed

Οι ειδικοί μας είναι στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουν. Όπως και στις υπόλοιπες εργασίες μας, έτσι και για την επισκευή silent button iPad 1 χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας ΟΕΜ ανταλλακτικά.

Θα μείνετε ευχαριστημένοι από τη γρήγορη εξυπηρέτηση, το εξαιρετικό αποτέλεσμα που έχει η επισκευή silent button iPad 1 καθώς και από τις φιλικές τιμές μας.