Επισκευή power button iPad 1

Επισκευή power button iPad 1

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 33
  • Τιμή με ΦΠΑ 40.92
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Όπως όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές, έτσι και το iPad διαθέτει ένα διακόπτη που αποσκοπεί στην ενεργοποίηση ή την απενεργοποίηση της συσκευής. Αυτό το κουμπί είναι το power button.

Σε περίπτωση βλάβης του κουμπιού η χρηστικότητα της συσκευής θα μειωθεί αισθητά. Σίγουρα είναι ανεπιθύμητο να μην έχουμε τον έλεγχο της συσκευής μας.

Βλάβη power button iPad 1

Ο διακόπτης αυτός είναι πολύ πιθανό να πάθει ζημιά σε περίπτωση που του ασκηθεί υπερβολική πίεση ή αν δεχτεί χτύπημα. Τα αποτελέσματα θα είναι τα εξής:

  • Σπασμένο on/off button iPad 1.
  • Φθαρμένο ή ραγισμένο κουμπί.

Σε κάθε περίπτωση η επισκευή power button iPad 1 είναι ο μόνος τρόπος να εξασφαλίσετε τη λειτουργικότητα του πλήκτρου.

Διαδικασία για την επισκευή on/off button iPad 1

Για να γίνει επισκευή power button iPad 1, πρέπει να ανοιχτεί το iPad 1, ώστε να υπάρξει η δυνατότητα επέμβασης στο εσωτερικό του.

Η διαδικασία αυτή σίγουρα έχει πολλές δυσκολίες, καθώς τα εξαρτήματα της συσκευής είναι συγκεντρωμένα σε πολύ μικρό χώρο και μπορούν να τραυματιστούν εύκολα.

Στα εργαστήριά μας διαθέτουμε το κατάλληλο περιβάλλον για κάθε ηλεκτρονική επισκευή. Ο εξοπλισμός μας είναι πλήρης και τελευταίας τεχνολογίας.

Η εμπειρία των τεχνικών μας καθώς και οι ευρεία γνώση τους μας επιτρέπουν να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας επισκευή power button iPad 1.

Ελάτε άμεσα σε ένα από τα καταστήματα iRed

Έχουμε επιλέξει τα καλύτερα ΟΕΜ ανταλλακτικά για την επισκευή power button iPad 1. Οι ειδικοί μας χρησιμοποιούν πάντα τα πιο ποιοτικά ανταλλακτικά της αγοράς, για να έχουμε πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα σε κάθε εργασία μας.

Δεν έχετε παρά να έρθετε σε ένα από τα καταστήματά μας και να επιβεβαιώσετε μόνοι σας το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουμε με πολύ οικονομικό κόστος.