Επισκευή home button iPad 1

Επισκευή home button iPad 1

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 33
  • Τιμή με ΦΠΑ 40.92
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Το κεντρικό πλήκτρο του iPad είναι το πιο σημαντικό κουμπί της συσκευής σας. Αυτό αναλαμβάνει να κάνει διάφορες εργασίες με το πάτημά του. Βέβαια με το πέρασμα του χρόνου και τη συχνή χρήση λογικό είναι να φθαρεί.

Βλάβη home button iPad 1

Αν υπάρξει βλάβη στο home button, θα αντιμετωπίσετε αρκετά προβλήματα που θα δυσκολέψουν τη χρήση της συσκευής. Πολύ σημαντικό είναι ότι δεν θα μπορείτε να ελέγξετε το άνοιγμα και το κλείσιμο των εφαρμογών σας απλά με το πάτημα του κουμπιού ή δεν θα έχετε πρόσβαση στις συντομεύσεις που έχετε ρυθμίσει για αυτό το πλήκτρο.


Συμπτώματα βλάβης home button iPad 1

Σε περίπτωση βλάβης τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε άμεσα είναι τα ακόλουθα:

  • Το πλήκτρο δεν λειτουργεί καθόλου.
  • Ασκείτε υπερβολική πίεση για να λειτουργήσει το home button.
  • Η λειτουργία του είναι περιοδική.

Σε αυτές τις περιπτώσεις διακρίνουμε ξεκάθαρα τη βλάβη του home button. Χρειάζεται να γίνει επισκευή home button iPad 1 για να την αποκαταστήσουμε. Η βλάβη εντοπίζεται στον εσωτερικό μηχανισμό που βρίσκεται κάτω από το πλήκτρο.

Διαδικασία για την επισκευή home button iPad 1

Για να αντιμετωπίσουμε τη βλάβη, πρέπει να γίνει αλλαγή home button iPad 1. Η επισκευή αυτή απαιτεί πρόσβαση στο εσωτερικό του iPad. Αυτό πρέπει να ανοιχτεί και να γίνει αντικατάσταση του μηχανισμού με καινούργιο ανταλλακτικό.

Ελάτε άμεσα σε ένα από τα καταστήματα iRed

Οι τεχνικοί μας έχουν την εμπειρία να αναγνωρίσουν άμεσα τη βλάβη. Αν η επισκευή home button iPad 1 κριθεί απαραίτητη, μπορούμε να ξεκινήσουμε τη διαδικασία άμεσα.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι η επισκευή home button iPad 1, αν και δεν είναι από τις δύσκολες επισκευές, απαιτεί μεγάλη εμπειρία καθώς και τεχνογνωσία. Αυτό συμβαίνει γιατί κατά την επισκευή home button iPad 1 χρειάζεται να ανοιχτεί η συσκευή και να αποσπαστεί η οθόνη της, έτσι ώστε να υπάρξει πρόσβαση στο χαλασμένο μηχανισμό.

Οι ηλεκτρονικοί τεχνικοί του iRed έχουν επιλέξει τα καλύτερα ΟΕΜ ανταλλακτικά της αγοράς. Η ποιότητα και τα εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν εξασφαλίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα σε κάθε επισκευή home button iPad 1.