Επισκευή antenna GPS iPad 1

Επισκευή antenna GPS iPad 1

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 55
  • Τιμή με ΦΠΑ 68.2
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Το iPad 1 είναι πράγματι ένα από τα πιο εξελιγμένα tablet της αγοράς. Εκτός από τις συμβατικές λειτουργίες που προσφέρει, όπως η πρόσβαση στο διαδίκτυο, οι εφαρμογές και τα παιχνίδια, μας προσφέρει και πιο ειδικευμένες υπηρεσίες, όπως ο οδηγός πλοήγησης GPS.

Αυτό είναι κι ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία της συσκευής. Αν η antenna GPS υποστεί κάποια βλάβη, θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας στα ταξίδια και στις μετακινήσεις σας μια άλλη συσκευή που θα αποσκοπεί μόνο στην πλοήγησή σας.
Συμπτώματα βλάβης

Αν προσπαθήσετε να:

  • εντοπίσετε τη θέση σας στο χάρτη
  • σχεδιάσετε μια διαδρομή
  • ανοίξετε την εφαρμογή πλοήγησης GPS
  • συνδεθείτε με δορυφόρο GPS

αλλά αυτό είναι αδύνατο, είναι πιθανό να έχει βλάβη η κεραία GPS iPad 1. Αυτό που χρειάζεστε είναι επισκευή antenna GPS iPad 1 για να αποκαταστήσετε τη βλάβη αποτελεσματικά.

Διαδικασία για επισκευή antenna GPS iPad 1

Θα πρέπει να απευθυνθείτε σε ειδικούς, έτσι ώστε να επιβεβαιώσουν πως την ευθύνη για τη βλάβη την έχει η κεραία και όχι η ανεπαρκής κάλυψη από το δορυφόρο ή κάποια λανθασμένη ρύθμιση στις εφαρμογές.

Αν διαγνωστεί βλάβη στην κεραία GPS, η επισκευή antenna GPS iPad 1 είναι η μόνη σίγουρη λύση.

Ελάτε άμεσα σε ένα από τα καταστήματα iRed

Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα αναλάβουν να αναγνωρίσουν τη βλάβη και να πετύχουν την ολική της αποκατάσταση με επισκευή antenna GPS iPad 1.

Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε σε όλες μας τις επισκευές έχουν επιλεγεί έπειτα από λεπτομερή έλεγχο της αγοράς. Γνώμονας της επιλογής μας είναι πάντα η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής καθώς και οι υψηλές προδιαγραφές των ΟΕΜ ανταλλακτικών.

Δεν έχετε παρά να έρθετε στο κοντινότερο από τα καταστήματά μας. Εκεί θα μπορέσετε να μιλήσετε μ' έναν από τους ειδικούς μας, ώστε να σας ενημερώσει κατάλληλα για το εγγυημένο αποτέλεσμα αλλά και την οικονομική τιμή στην οποία προσφέρουμε την επισκευή antenna GPS iPad 1.