Επισκευή κεραίας 3G iPad 1

Επισκευή κεραίας 3G iPad 1

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 55
  • Τιμή με ΦΠΑ 68.2
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Η επιτυχία του iPad στηρίζεται στη μεγάλη ευκολία πρόσβασης στο διαδίκτυο με τη χρήση του. Ειδικά με τη χρήση του δικτύου 3G έχετε άμεση πρόσβαση στο ίντερνετ από όπου και να βρίσκεστε.

Έτσι όλες οι διαδικτυακές εφαρμογές είναι πλέον στα χέρια σας. Είτε πρόκειται για μουσική, βίντεο, παιχνίδια, διασκέδαση είτε για αλληλογραφία και αρχεία επαγγελματικής φύσης, το iPad μπορεί να σας υποστηρίξει.

Βέβαια λόγω της συχνής χρήσης της συσκευής μπορεί να αντιμετωπίσετε τη σταδιακή φθορά της. Ακόμη ένα χτύπημα ίσως να προκαλέσει βλάβη στο εσωτερικό εξάρτημα λήψης 3G σήματος. Στην περίπτωση αυτή θα χρειαστείτε επισκευή κεραίας 3G iPad 1.

Βλάβη κεραίας 3G iPad 1

Η βλάβη της κεραίας δεν θα είναι δύσκολο να διαπιστωθεί. Αρκεί να κάνετε φυσιολογική χρήση της συσκευής και θα αντιμετωπίσετε τα ακόλουθα προβλήματα:

  • Δεν υπάρχει σήμα 3G.
  • Το σήμα 3G είναι εξαιρετικά αδύναμο.
  • Αν και η κάρτα SIM λειτουργεί κανονικά, δεν υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Σίγουρα αυτά τα προβλήματα θα περιορίσουν εξαιρετικά τις δυνατότητες της συσκευής σας. Δεν έχετε παρά να κάνετε άμεσα επισκευή κεραίας 3G iPad 1 για να αποκαταστήσετε τη βλάβη.

Διαδικασία για επισκευή κεραίας 3G iPad 1

Η επισκευή κεραίας 3G iPad 1 ακολουθεί τη συνηθισμένη διαδικασία επισκευής iPad. Πρώτα πρέπει να επιβεβαιωθεί ότι η βλάβη εντοπίζεται στην κεραία 3G. Έπειτα η συσκευή πρέπει να ανοιχτεί, έτσι ώστε να γίνει η αντικατάσταση της παλιάς κεραίας με μία καινούργια ΟΕΜ.

Ελάτε άμεσα σε ένα από τα καταστήματα του iRed

Οι ειδικοί μας έχουν επιλέξει τα καλύτερα ανταλλακτικά που είναι διαθέσιμα στην αγορά για την επιτυχή επισκευή κεραίας 3G iPad 1. Έχουμε όλες τις απαραίτητες γνώσεις καθώς και τον κατάλληλο εξοπλισμό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας για ποιοτική επισκευή κεραίας 3G iPad 1 σε ανταγωνιστικές τιμές.