Επισκευή βρεγμένου iPad 1

Επισκευή βρεγμένου iPad 1
Πληροφορίες και όροι επισκευής συσκευών με βλάβη από υγρασία

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Μπορεί να σας ακούγεται τρομακτικό, ωστόσο υπάρχει το ενδεχόμενο το iPad 1 να σας πέσει σε νερό. Πρόκειται για μια βλάβη που δεν είναι ανεπανόρθωτη, αναμφισβήτητα όμως απαιτεί άμεση και σωστή αντίδραση.

Ποια ακριβώς είναι η βλάβη;

Aν βραχεί η συσκευή σας, στη χειρότερη περίπτωση θα οξειδωθεί η μητρική της πλακέτα, που αποτελεί βλάβη σχεδόν ανεπανόρθωτη. Γι' αυτό και είναι αποφασιστικής σημασίας το iPad 1 σας να φτάσει κατά το δυνατόν συντομότερα σε ένα από τα εργαστήριά μας. Εξίσου κρίσιμο όμως είναι να κάνετε κι εσείς κάποια πράγματα για την επισκευή βρεγμένου iPad 1, με τα οποία θα διευκολύνετε τη διάσωσή του.

Άμεσες ενέργειες:

  • Απενεργοποιήστε το iPad 1 και μην το ενεργοποιήσετε για κανένα λόγο, για να επιβραδύνετε την οξείδωση της πλακέτας
  • Στραγγίξτε την υγρασία χωρίς να χρησιμοποιήσετε πηγές έντονης θερμότητας (π.χ. σεσουάρ, φούρνο κ.λπ.), που μπορεί να το υπερθερμάνουν και να του προξενήσουν ζημιά
  • Τυλίξτε το σε απορροφητικό χαρτί (π.χ. χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες)

Αντιμετώπιση βλάβης:

Το πιο σημαντικό μέτρο όμως που πρέπει να πάρετε είναι να φέρετε τη συσκευή σας χωρίς χρονοτριβή σε ένα από τα καταστήματά μας. Έτσι θα αυξήσετε τα ποσοστά επιτυχίας κατά την επισκευή του. Αυτό συμβαίνει γιατί για την επισκευή βρεγμένου iPad 1 είναι αναγκαία εξειδικευμένα εργαλεία, όπως είναι η μπανιέρα υπερήχων μεγάλης ισχύος, που μόνο εξειδικευμένα εργαστήρια όπως εμείς διαθέτουν. Όπως καταλαβαίνετε, δεν ενδείκνυται να επιχειρήσετε να πραγματοποιήσετε μόνοι σας την επισκευή βρεγμένου iPad 1.

Κόστος επισκευής:

Το κόστος για την επισκευή βρεγμένου iPad 1 βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με το αν είναι επισκευάσιμη η συσκευή. Βασικός παράγοντας που θα επηρεάσει την τιμή είναι και τα ανταλλακτικά που θα χρειαστούν στην περίπτωση που έχει υποστεί περισσότερες βλάβες.

Οι τεχνικοί μας θα διεξαγάγουν για εσάς τον απαραίτητο έλεγχο, κατά τον οποίο θα διαπιστώσουν αν είναι εφικτή η επισκευή βρεγμένου iPad 1. Σε κάθε περίπτωση, διαθέτουμε και για την επισκευή αυτή την πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Μη χάνετε καθόλου χρόνο. Ελάτε άμεσα σε ένα από τα καταστήματά μας, αφού η ταχεία αντιμετώπιση της βλάβης αυξάνει και τις πιθανότητες επιτυχημένης αποκατάστασής της, φτάνοντας ως και το 70%!