Επισκευή iPad 1

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Ελάτε στο iRed, το ανερχόμενο και αξιόπιστο επισκευαστικό κέντρο, για κάθε επισκευή iPad 1 που θα χρειαστείτε. Γνωρίζουμε πόσο πολύτιμο είναι για εσάς το tablet σας καθώς και πόσο πολύ το χρησιμοποιείτε καθημερινά, γι' αυτό και φροντίζουμε να ολοκληρώνουμε κάθε εργασία που μας αναθέτετε το συντομότερο δυνατό.

Αξιοπιστία iRed για εγγυημένη εργασία

Σίγουρα δεν είναι τυχαίο που ολοένα και περισσότεροι χρήστες του διάσημου tablet απευθύνονται στο iRed για την επισκευή iPad 1 που χρειάζονται κάθε φορά. Κάθε εργαστήριό μας είναι επανδρωμένο με καταρτισμένους και επαγγελματίες ηλεκτρονικούς, οι οποίοι γνωρίζουν καλά τη συσκευή σας κι έχουν μεγάλη εμπειρία σε όλες τις σημαντικές βλάβες του:

  • Αλλαγή οθόνης iPad 1
  • Αλλαγή digitizer iPad 1
  • Επισκευή βρεγμένου iPad 1
  • Αλλαγή μπαταρίας iPad 1

ΟΕΜ ανταλλακτικά και ανταγωνιστικές τιμές

Αφού πραγματοποιήσουμε τον απαραίτητο διαγνωστικό έλεγχο και εξακριβώσουμε τη βλάβη της συσκευής σας, θα προχωρήσουμε στην ανάλογη επισκευή. Κάθε εργασία μας γίνεται πάντα με ΟΕΜ ανταλλακτικά, δηλαδή εξαρτήματα απόλυτα συμβατά με τη συσκευή σας και υψηλής ποιότητας και αντοχής.
Φυσικά, πέρα από την άψογη εργασία που σας προσφέρουμε, μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι και οι απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές μας, οι οποίες συνδυάζονται με την άψογη εξυπηρέτησή σας από το πρόθυμο πάντα προσωπικό μας.

Αποστολή/παραλαβή σε όλη την Ελλάδα

Το iRed είναι στη διάθεση του κοινού πανελλαδικά, αφού, αν δεν μπορείτε να φέρετε οι ίδιοι τη συσκευή σας σε ένα από τα καταστήματά μας, μπορείτε να αξιοποιήσετε τη δυνατότητα που σας παρέχουμε για αποστολή της με κούριερ. Μετά το πέρας της επισκευής iPad 1 θα σας στείλουμε πίσω τη συσκευή σας με τον ίδιο τρόπο. Κι όλα αυτά, πάντα κατά το δυνατόν πιο σύντομα.

Μη χάνετε λοιπόν χρόνο. Ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας κι επικοινωνήστε το συντομότερο με έναν από τους τεχνικούς μας, ο οποίος θα σας καθοδηγήσει για τη σωστή και άμεση επισκευή iPad 1.