Επισκευή iPad mini

Άμεση επισκευή iPad mini σε όλα τα καταστήματα ired σε χαμηλή τιμή από εξειδικευμένους τεχνικούς. Ποιοτικά ανταλλακτικά και εγγυημένο αποτέλεσμα.

 

 Στα ired αναλαμβάνουμε την άμεση επισκευή iPad mini. Μερικές από τις πιο συνηθισμένες επισκευές που αναλαμβάνουμε είναι οι εξής:

  • Επισκευή οθόνης iPad mini
  • Αλλαγή μπαταρίας iPad mini
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας iPad mini
  • Επισκευή θύρας Lightning iPad mini
  • Επισκευή βρεγμένου iPad mini

 

Στα ired έχουμε καταξιωθεί ως το κέντρο με πάνω από 500.000 επιτυχημένες επισκευές. Αυτό μας επιτρέπει να είμαστε απόλυτα σίγουροι στην επισκευή iPad mini.

 

Υπερσύγχρονα εργαστήρια

Όλα τα καταστήματα ired είναι πλήρως εξοπλισμένα με υπερ σύγχρονους χώρους επισκευών που είναι έτοιμοι να φιλοξενήσουν με ασφάλεια τη συσκευή σας. Ο προηγμένος μας εξοπλισμός, μας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε ακόμα και την πιο απαιτητική επισκευή iPad.

 

Ανταλλακτικά

Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε στην επισκευή iPad mini είναι κορυφαίας ποιότητας και έτσι είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Για τον λόγο αυτό μετά από κάθε επισκευή σας δίνουμε εγγύηση καλής λειτουργίας.

 

Κορυφαίοι τεχνικοί

Οι τεχνικοί των καταστημάτων ired διαθέτουν πολυετή εμπειρία και είναι εξειδικευμένοι στην επισκευή iPad mini.

 

Επισκεφθείτε μας

Βρείτε το πλησιέστερο ired και επισκεφθείτε το για εγγυημένη επισκευή iPad mini. Επιπλέον, σε περίπτωση που δεν μπορείτε να έρθετε σε κάποιο κατάστημά μας σας προσφέρουμε τη δυνατότητα της δωρεάν αποστολής και παράδοσης της συσκευής σας μέσω της υπηρεσίας courier. Καλέστε μας ή στείλτε μας ένα μήνυμα για τη διαδικασία της αποστολής αλλά και για ερωτήματα σχετικά με την επισκευή του iPad σας.