Επισκευή iPad

Άμεση Επισκευή iPad στο πιο αξιόπιστο service στην Ελλάδα! Ελάτε στο κοντινότερο κατάστημα ired για εγγυημένο αποτέλεσμα στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Εξειδικευμένη επισκευή iPad service μόνο από Αδειούχους ηλεκτρονικούς!

To ired είναι το επισκευαστικό κέντρο που βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά στην επισκευή iPad. Και το κυριότερο, καλύπτει πανελλαδικά τις ανάγκες του χρήστη του tablet της Apple. Στηρίζουμε την επιτυχία μας και τη σαφή προτίμηση του καταναλωτικού κοινού στα σημαντικά πλεονεκτήματά μας, τα οποία έχουμε κατακτήσει με ιδιαίτερη προσπάθεια και μέριμνα προς αυτή την κατεύθυνση και τα οποία συνοψίζονται στα εξής:

Τεχνικοί:

Η δυνατότητά μας να επισκευάζουμε καθημερινά γρήγορα και σωστά μεγάλο αριθμό από iPad στηρίζεται πρώτα απ' όλα στον επαρκή αριθμό από εξειδικευμένους κι έμπειρους στην επισκευή iPad τεχνικούς μας. Το τεχνικό προσωπικό μας περνά από αυστηρά κριτήρια επιλογής, που διασφαλίζει το σωστό αποτέλεσμα των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Παράλληλα, είναι αδιάλειπτη η ενημέρωσή τους για τις τεχνολογικές εξελίξεις όσον αφορά τα iPads.

Διαγνωστικός έλεγχος/επισκευή:

Το πρώτο μας μέλημα όταν παραλάβουμε τη συσκευή σας είναι ο διαγνωστικός έλεγχος, που μας επιτρέπει να εντοπίζουμε με ακρίβεια τη βλάβη που αυτή έχει. Μετά την επισκευή iPad πραγματοποιείται δεύτερος διαγνωστικός έλεγχος. Ο διπλός αυτός έλεγχος διασφαλίζει πάντα ότι σας επιστρέφουμε μια συσκευή που λειτουργεί όπως όταν την αγοράσατε.

Ποιοτικά ανταλλακτικά:

Οι ως επί το πλείστον επιτυχημένες επισκευές μας δεν οφείλονται μόνο στους έμπειρους αδειούχους τεχνικούς μας, αλλά και στα ανταλλακτικά που τοποθετούμε: τα καινούργια ανταλλακτικά μας είναι πάντα κορυφαίας ποιότητας.

Ταχύτητα:

Φέρνουμε εις πέρας τις επισκευές μας πάντα κατά το δυνατόν συντομότερα. Έτσι καλύπτουμε τη μεγαλύτερη αγωνία κάθε χρήστη iPad, που είναι φυσικά να μη στερηθεί για πολύ την αγαπημένη του συσκευή.

Εγγύηση:

Η εργασία μας είναι πάντα σωστή, γι' αυτό και δεν διστάζουμε να σας παρέχουμε εγγύηση γι' αυτήν, πράγμα που έχει συμβάλει σίγουρα στην υψηλή θέση που κατέχει το ired στις προτιμήσεις σας.

Αξιοπιστία:

Η αξιοπιστία είναι ένα ακόμα από τα δυνατά "χαρτιά" του ired. Συγκεκριμένα, θα αντιμετωπίσουμε επιτυχώς από τις πιο απλές μέχρι τις πιο περίπλοκες βλάβες, όπου άλλα εργαστήρια σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Π.χ. αναλαμβάνουμε την επισκευή της μητρικής πλακέτας και την επισκευή βρεγμένου iPad. Κι αυτό επειδή τα εργαστήριά μας είναι εξοπλισμένα με τον τεχνολογικό εξοπλισμό που είναι αναγκαίος γι΄αυτές τις εργασίες.

Πανελλαδική εξυπηρέτηση:

Από τα βασικά μας πλεονεκτήματα είναι η πανελλαδική εξυπηρέτηση που παρέχουμε. Μπορείτε να μας φέρετε ή να μας στείλετε τη συσκευή σας από όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε για την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας.

Επικοινωνία:

Στο ired θεωρούμε σημαντική την επικοινωνία με τον πελάτη. Φροντίζουμε να σας κατατοπίσουμε για την ακριβή κατάσταση της συσκευής σας, τη βλάβη και την αναγκαία επισκευή iPad. Ταυτόχρονα σας ενημερώνουμε ποια είναι η διαδικασία που ακολουθούμε για την αποκατάστασή της και δεν προχωράμε αν δεν έχουμε τη συναίνεσή σας.

Τιμές:

Δεν πρόκειται να βρείτε πουθενά ανάλογο συνδυασμό ποιότητας εργασίας και τιμών όπως στο ired. Οι τιμές μας είναι πάντα από τις πιο ανταγωνιστικές της αγοράς.