Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 163

Εγκατάσταση Windows σε iMac

Εγκατάσταση Windows σε iMac

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής 1-2 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Το πιο επιτυχημένο λειτουργικό σύστημα στο χώρο των ηλεκτρονικών υπολογιστών είναι ομολογουμένως τα Windows της Microsoft. Κατέχουν τη μερίδα του λέοντος της αγοράς σε σταθερούς υπολογιστές αλλά και σε laptop.

Σε τι εξυπηρετεί η εγκατάσταση Windows σε iMac

Αν και τα Mac OS X έχουν αυξήσει το μερίδιο της αγοράς που τους αναλογεί, η αγορά έχει πλημυρίσει με εφαρμογές για τα Windows. Ειδικά στους επαγγελματικούς χώρους η κυριαρχία της Microsoft είναι δεδομένη. Αυτό όμως δεν σας απαγορεύει να επιλέξετε την αγορά ενός iMac που σας προσφέρει καταπληκτικό σχεδιασμό και εξαιρετικές επιδόσεις και μπορείτε να το συνδυάσετε με τα Windows, έχοντας πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες εφαρμογές καθώς και σε αναρίθμητα παιχνίδια.

Λεπτομέρειες εγκατάστασης Windows σε iMac

Υπάρχουν δύο τρόποι γα να κάνουμε εγκατάσταση Windows σε iMac:

  • Στην πρώτη περίπτωση κάνουμε παράλληλη εγκατάσταση Windows με το Mac OS X λειτουργικό σας σύστημα. Κατά την έναρξη του συστήματος θα καλείστε να επιλέξετε ποιο από τα δύο συστήματα επιθυμείτε να εκκινήσει.
  • Ο δεύτερος τρόπος εγκατάστασης Windows σε iMac είναι η χρήση ειδικού προγράμματος εικονικοποίησης (Virtualization). Το πρόγραμμα αυτό μας επιτρέπει την εκκίνηση των Windows μέσα από το γραφικό περιβάλλον του Mac OS X.

Και στις δύο περιπτώσεις το iMac σας θα λειτουργεί σαν ένα συμβατικό desktop υψηλών επιδόσεων.

Ελάτε άμεσα σε ένα από τα καταστήματα iRed

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα αναλύσουν το σύστημά σας. Θα μας εξηγήσετε τις ανάγκες σας και το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την εγκατάσταση Windows σε iMac, για να διαλέξουμε τον καλύτερο τρόπο εγκατάστασης για εσάς. Ακόμη θα κάνουμε και την απαραίτητη παραμετροποίηση για να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μην καθυστερείτε λοιπόν. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να κάνετε οικονομική και επιτυχημένη εγκατάσταση Windows σε iMac. Το αποτέλεσμα θα είναι σαν να έχετε αγοράσει έναν καινούργιο υπολογιστή με Microsoft Windows.