Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 163

Εγκατάσταση Mac OS X σε iMac

Εγκατάσταση Mac OS X σε iMac

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής 1-2 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Το Mac OS X είναι το λειτουργικό σύστημα του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή. Είναι ο διαμεσολαβητής μεταξύ του υλικού σας και των εφαρμογών σας. Αποτελείται από πολλές χρήσιμες εφαρμογές που αποσκοπούν στη διαχείριση των πόρων του συστήματός σας. Εσείς απολαμβάνετε τη λειτουργικότητά του και το καλοσχεδιασμένο γραφικό περιβάλλον χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τη διαχείριση των πόρων από μόνοι σας.

Η αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος γίνεται τακτικά κι εξυπηρετεί τη συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων στο χώρο της τεχνολογίας. Ανάλογα με την έκδοση του λειτουργικού συστήματός σας μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της αναβάθμισης και της επανεγκατάστασης Mac OS X.

Σε τι εξυπηρετεί η επανεγκατάσταση Mac OS X σε iMac

Σε περίπτωση που το σύστημά σας έχει αρχίσει να χάνει τις επιδόσεις του και παρατηρείτε ότι πλέον καθυστερεί ξαφνικά χωρίς να υπάρχει βλάβη ή ανεπάρκεια του υλικού, την ευθύνη την έχει το Mac OS X.

Η επανεγκατάσταση Mac OS X σε iMac θα λύσει τα προβλήματά σας χωρίς την ανάγκη για άλλες παρεμβάσεις στο σύστημα.

Οφέλη αναβάθμισης Mac OS X σε iMac

Η αναβάθμιση μπορεί κι αυτή να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα που ίσως αντιμετωπίζετε. Κανένα λειτουργικό σύστημα δεν είναι τέλειο, όπως ισχύει για κάθε λογισμικό ή εφαρμογή. Τα λάθη και οι ανεπάρκειες του λειτουργικού εντοπίζονται και διορθώνονται μέσω των αναβαθμίσεων.

Ακόμη βρίσκονται καλύτεροι τρόποι διαχείρισης και αξιοποίησης του υλικού και αυτές οι εξελίξεις γίνονται μέρος του συστήματός σας μέσω της αναβάθμισης Mac OS X.

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα του iRed

Οι ειδικοί μας είναι στη διάθεση σας για εγκατάσταση Mac OS X σε iMac. Θα γίνει σωστή παραμετροποίηση του συστήματός σας, για να καλύψει τις δικές σας ανάγκες. Η εγκατάσταση Mac OS X σε iMac είναι μια δύσκολη διαδικασία που πρέπει να αναλαμβάνεται μόνο από έμπειρους τεχνικούς, αφού, αν κάτι πάει στραβά κατά την εγκατάσταση, θα αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα κατά τη χρήση του iMac. Γι' αυτό εμπιστευτείτε τους εξειδικευμένους τεχνικούς του iRed για γρήγορη, ασφαλή και αποτελεσματική εγκατάσταση Mac OS X σε iMac.