Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 162

Αντικατάσταση εμπρόσθιου γυαλιού iMac

Αντικατάσταση εμπρόσθιου γυαλιού iMac

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ Ερώτηση
  • Χρόνος Επισκευής 1 ημέρα
  • Εγγύηση επισκευής 3 μήνες

Τα iMac είναι εξοπλισμένα με εξαιρετικές οθόνες που έχουν υψηλή απόδοση. Είναι ικανές να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό χρήστη. Βέβαια μια βλάβη στην οθόνη σας μπορεί να σας προκαλέσει μεγάλη δυσφορία και να μειώσει τη λειτουργικότητα της οθόνης.

Γι' αυτό το λόγο ακριβώς η Apple τα έχει εξοπλίσει με μία ειδική προστατευτική εμπρόσθια γυάλινη όψη, ώστε να είναι προστατευμένη η οθόνη σας σε περίπτωση πτώσης ή χτυπήματος.

Αν η οθόνη χτυπηθεί από κάποιο αντικείμενο, αυτή θα μείνει ανέπαφη. Όλη η ισχύς του χτυπήματος θα απορροφηθεί από την επιφάνεια του εμπρόσθιου γυαλιού iMac.

Αυτό όμως θα χρειαστεί αντικατάσταση για να έχετε τη δυνατότητα να δείτε ξανά τα στοιχεία της οθόνη σας, καθώς ενδέχεται να μείνουν πάνω στο προστατευτικό γυαλί μόνιμα σημάδια από σπάσιμο ή ράγισμα.

Ενδείξεις ανάγκης για αντικατάσταση εμπρόσθιου γυαλιού iMac

Σε περίπτωση που είχατε κάποιο μικρό ατύχημα με το iMac σας, μπορεί να αντιμετωπίσετε τα παρακάτω:

  • Γρατζουνιές
  • Σπάσιμο
  • Ράγισμα
  • Ενώ η οθόνη σας λειτουργεί κανονικά.

Τότε έχετε ζημιά στην προστατευτική επιφάνεια και χρειάζεστε αντικατάσταση εμπρόσθιου γυαλιού iMac.

Ελάτε άμεσα σε ένα από τα καταστήματα του iRed

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα αναλάβουν την περίπτωσή σας. Θα ελέγξουμε το iMac για να σιγουρευτούμε ότι η οθόνη έχει μείνει ανέπαφη και στη συνέχεια θα αφαιρέσουμε τη χαλασμένη εμπρόσθια γυάλινη όψη iMac.

Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι πάντα υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών. Είναι πάντα ΟΕΜ και δίνουν το εξαιρετικό αποτέλεσμα που αναμένουμε σε κάθε αντικατάσταση εμπρόσθιου γυαλιού iMac.

Οι έμπειροι τεχνικοί του iRed θα ολοκληρώσουν την εγκατάσταση με ασφάλεια και επιτυχία. Είναι σημαντικό για εμάς να κάνουμε την αντικατάσταση εμπρόσθιου γυαλιού iMac όσο πιο γρήγορα είναι δυνατόν. Αρκεί να μας το ζητήσετε και θα ολοκληρώσουμε την επισκευή σας άμεσα.