Επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei P8 / P9 Lite 2017

Επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei P8 / P9 Lite 2017

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 45
  • Τιμή με ΦΠΑ 55.8
  • Χρόνος Επισκευής 4 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Αποτελεσματική επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei P8 / P9 Lite 2017 από τους εξειδικευμένους τεχνικούς του ired. Ελάτε σε ένα κατάστημά μας άμεσα

Η μητρική πλακέτα είναι η ραχοκοκαλιά της κάθε ηλεκτρονικής συσκευής. Πάνω σε αυτή υπάρχουν τα βασικά ηλεκτρονικά μέρη μίας συσκευής. Στην περίπτωση των smartphones αυτά τα μέρη συνήθως είναι: ο κεντρικός επεξεργαστής, ο επεξεργαστής γραφικών, η μνήμη RAM, ο αποθηκευτικός χώρος, πολλαπλά κυκλώματα καθώς και οι επαφές για κάθε άλλο εξάρτημα της συσκευής.

Μία ενδεχόμενη βλάβη μητρικής πλακέτας μπορεί να επηρεάσει οποιοδήποτε από τα μέρη της συσκευής με συμπτώματα τα οποία δεν υποχωρούν ακόμη και μετά την αντικατάσταση του πληγέντος εξαρτήματος.

Μερικά από τα συμπτώματα που θα παρατηρήσετε είναι τα εξής:

  • Η συσκευή δεν ανάβει
  • Η συσκευή ανεβάζει υψηλή θερμοκρασία
  • Δεν εκκινεί το λειτουργικό σύστημα
  • Η συσκευή κάνει επανεκκινήσεις
  • Δεν δουλεύουν σωστά βασικές

Ελάτε στο πλησιέστερο κατάστημα ired για εγγυημένη επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei P8 / P9 Lite 2017

Εξειδικευμένοι ηλεκτρονικοί

Η ομάδα του ired απαρτίζεται από αδειούχους ηλεκτρονικούς με πολυετή εμπειρία στην επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών. Η τεχνογνωσία μας και η επαγγελματική μας εμπειρία είναι ασύγκριτη. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ακόμη και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις βλάβης και να σας προσφέρουμε εγγυημένη εγγυημένη επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei P8 / P9 Lite 2017.

Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα

Εάν δεν έχετε την δυνατότητα να επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα μας στείλτε μας την συσκευή σας μέσω κούριερ. Συνεργαζόμαστε με την καλύτερη εταιρία κούριερ στην Ελλάδα για να σας προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες, μάλιστα και χωρίς καμία χρέωση για εσάς. Επισκεφτείτε την ενότητα Αποστολή για να λάβετε περισσότερες οδηγίες και πληροφορίες σχετικά με τα δωρεάν μεταφορικά.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei P8 / P9 Lite 2017 μην διστάσετε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας για να σας δώσουμε όλες τις απαντήσεις που χρειάζεστε.