Αλλαγή μπαταρίας Huawei P8 / P9 Lite 2017

Αλλαγή μπαταρίας Huawei P8 / P9 Lite 2017

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 35
  • Τιμή με ΦΠΑ 43.4
  • Χρόνος Επισκευής 2 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 6 μήνες

Άμεση αλλαγή μπαταρίας Huawei P8 / P9 Lite 2017 στα εργαστήρια του ired. Βρείτε ένα κατάστημα μας κοντά σας και επισκεφτείτε μας σήμερα!

Η ομάδα των έμπειρων τεχνικών μας είναι στην διάθεση σας για να σας προσφέρει εγγυημένη αλλαγή μπαταρίας Huawei P8 / P9 Lite 2017.

Με διαφορά η πιο συνηθισμένη επισκευή είναι αυτή της μπαταρίας. Όλες οι συσκευές έχουν την ίδια ή παρόμοια τεχνολογία στις μπαταρίες τους με βάση τα ιόντα λιθίου. Όλες αυτές οι μπαταρίες ανεξαιρέτως αρχίζουν να φθίνουν μετά από ένα διάστημα χρήσης. Συνήθως η περίοδος χάριτος διαρκεί περίπου ένα έτος, μετά από αυτό το διάστημα είναι πιθανό να παρατηρήσετε προβλήματα όπως τα παρακάτω:

  • Η φόρτιση καθυστερεί
  • Η διάρκεια της μπαταρίας έχει μειωθεί
  • Το ποσοστό της μπαταρίας δεν είναι ακριβές
  • Η συσκευή σβήνει αναπάντεχα

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα όπως τα παραπάνω θα χρειαστεί να προσχωρήσετε σε αλλαγή μπαταρίας Huawei P8 / P9 Lite 2017. Στο ired προσφέρουμε οικονομική και γρήγορη επισκευή, επισκεφτείτε το κοντινότερο σε εσάς κατάστημα μας.

Εγγυημένη αλλαγή μπαταρίας Huawei P8 / P9 Lite 2017

Η ομάδα των έμπειρων τεχνικών μας απαρτίζεται από αδειούχους ηλεκτρονικούς με εξειδίκευση στην επισκευή smartphones. Η αλλαγή μπαταρίας Huawei P8 / P9 Lite 2017 είναι μία επισκευή ρουτίνας για εμάς, για αυτό και έχουμε φροντίσει να την ολοκληρώνουμε το ταχύτερο δυνατό για να μην σας λείψει η συσκευή σας.

Αυθημερόν αλλαγή μπαταρίας Huawei P8 / P9 Lite 2017

Μόνο στο ired η αλλαγή μπαταρίας Huawei P8 / P9 Lite 2017 μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγες μόλις ώρες. Συνήθως η συσκευή σας είναι έτοιμη προς παραλαβή μετά από 4 ώρες, οπότε στις περισσότερες περιπτώσεις θα παραλάβετε την συσκευή σας αυθημερόν.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η ομάδα των έμπειρων τεχνικών μας είναι στην διάθεση σας.

Εάν δεν έχετε την δυνατότητα να επισκεφτείτε κάποιο από τα καταστήματα μας, μπορείτε να μας στείλετε την συσκευή σας δωρεάν χωρίς καμία χρέωση μέσω κούριερ.