Επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei P20

Επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei P20

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 50
  • Τιμή με ΦΠΑ 62
  • Χρόνος Επισκευής 4 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Για άμεση και εγγυημένη επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei P20 εμπιστευθείτε την εξειδικευμένη τεχνική ομάδα των καταστημάτων ired.

Μία από τις πιο ιδιαίτερες και σημαντικές βλάβες που μπορεί να προκύψει στη συσκευή σας είναι αυτή που αφορά τη μητρική πλακέτα. Στο ired σας εγγυόμαστε άψογο αποτέλεσμα στην επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei P20.

Συμπτώματα βλάβης

Οι βλάβες της μητρικής πλακέτας δεν είναι εύκολα ανιχνεύσιμες, αφού τα συμπτώματα συμπίπτουν με βλάβες που αφορούν συγκεκριμένα εξαρτήματα της συσκευής. Ωστόσο, μερικές ενδείξεις που μπορεί να δηλώνουν πρόβλημα στη μητρική πλακέτα είναι τα παρακάτω:

  • Η αφή της οθόνης δε λειτουργεί
  • Η συσκευή δεν ενεργοποιείται
  • Καίρια εξαρτήματα όπως κάμερες, ακουστικό κ.α. δε λειτουργούν σωστά

Αν λοιπόν παρατηρήσετε κάποιες από τις παραπάνω ενδείξεις, θα πρέπει να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα ired. Αφού ελέγξουμε τη συσκευή θα βεβαιωθούμε για το αν η πηγή του προβλήματος είναι κάποιο εξάρτημα της συσκευής ή η μητρική πλακέτα. Αν τελικά η μητρική πλακέτα πάσχει από κάποια βλάβη, αφού σας ενημερώσουμε και κατόπιν δικής σας έγκρισης, θα συνεχίσουμε με τη διαδικασία επισκευής μητρικής πλακέτας Huawei P20.

Γιατί τα ired

Στα καταστήματά μας θα συναντήσετε τους καλύτερους τεχνικούς με εμπειρία ετών στην επισκευή μητρικών πλακετών smartphone. Ο προηγμένος μας εξοπλισμός, τα υπερσύγχρονα εργαστήρια και η τεχνογνωσία που διαθέτουμε είναι ο κατάλληλος συνδυασμός για αποτελεσματική και εγγυημένη επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei P20.

Δυνατότητα δωρεάν αποστολής της συσκευής σας

Στα ired φροντίζουμε να είμαστε ανά πάσα στιγμή δίπλα σας. Έτσι, σε περίπτωση που η πρόσβασή σας σε κάποιο κατάστημά μας είναι αδύνατη, σας δίνουμε τη δυνατότητα να μας στείλετε εντελώς δωρεάν τη συσκευή σας μέσω υπηρεσίας courier από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα, καλύπτοντάς σας όλα τα έξοδα αποστολής - παράδοσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν έχετε την παραμικρή απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, μέσω email ή μέσω της υπηρεσίας Live Chat που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Ένας εκπρόσωπός μας θα είναι στη διάθεσή σας για να σας λύσει κάθε απορία σχετικά με την επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei P20.