Επισκευή Huawei P20

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Άμεση και αποτελεσματική επισκευή Huawei P20 στα εξειδικευμένα εργαστήρια ired από την ομάδα των έμπειρων τεχνικών μας. Βρείτε ένα κατάστημα κοντά σας!

Το Huawei P20 είναι από τις κορυφαίες συσκευές του 2018 και έχει κερδίσει την προτίμηση των χρηστών Android. Η συνεχώς ανοδική πορεία της Huawei βασίζεται στην προσφορά συσκευών με κορυφαία ποιότητα κατασκευής και εξαιρετική απόδοση.

Εγγυημένη επισκευή Huawei P20

Εάν το Huawei P20 πάθει βλάβη θα χρειαστεί να γίνει επισκευή του για να μην πληγεί η χρηστικότητα του. Στο ired μπορούμε να σας προσφέρουμε κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες για τις περισσότερες βλάβες που μπορεί να υποστεί η συσκευή σας. Μερικές από τις εργασίες που αναλαμβάνουμε είναι παρακάτω:

  • Επισκευή οθόνης Huawei P20
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei P20
  • Αλλαγή μπαταρίας Huawei P20
  • Επισκευή βρεγμένου Huawei P20
  • Επισκευή θύρας USB Huawei P20

Εάν η συσκευή σας έχει πάθει βλάβη και χρειάζεστε μία από τις παραπάνω εργασίες ελάτε άμεσα σε ένα από τα εργαστήρια μας για να σας προσφέρουμε εγγυημένες και αποτελεσματικές λύσεις με επισκευή Huawei P20.

Υπερσύγχρονα εργαστήρια

Το ired διαθέτει τα πιο σύγχρονα εργαστήρια στην Ελλάδα και προσφέρει τις πιο αξιόπιστες εργασίες αποκατάστασης βλαβών σε ηλεκτρονικές συσκευές. Για αξιόπιστη επισκευή Huawei P20 ελάτε σε ένα από τα καταστήματα μας. Διαθέτουμε ειδικά διαμορφωμένους χώρους επισκευής και αποθήκευσης των συσκευών. Στην διάθεση των τεχνικών μας υπάρχει εξειδικευμένος εξοπλισμός και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας. Η επισκευή Huawei P20 θα είναι αποτελεσματική και εγγυημένη.

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Εάν δεν έχετε την δυνατότητα να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα μας, είτε λόγω χρόνου, είτε λόγω απόστασης, μπορείτε να μας στείλετε την συσκευή σας μέσω κούριερ.

Συνεργαζόμαστε με την καλύτερη εταιρία κούριερ στην Ελλάδα και σας προσφέρουμε δωρεάν, γρήγορες και ασφαλείς μεταφορές για την εγγυημένη επισκευή Huawei P20.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να σας βοηθήσουμε για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας και να απαντήσουμε σε τυχόν απορίες σχετικά με την επισκευή Huawei P20.