Επισκευή βρεγμένου Huawei P20 Pro

Επισκευή βρεγμένου Huawei P20 Pro

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής 4 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Ελάτε άμεσα σε ένα από τα καταστήματα ired για αξιόπιστη επισκευή βρεγμένου Huawei P20 Pro. Ακολουθήστε τις οδηγίες μας για να σώσετε την συσκευή σας!

Το Huawei P20 Pro έχει αντίσταση στην υγρασία και στην σκόνη αλλά με το πέρασμα του χρόνου η αντίσταση της συσκευής μπορεί να φθίνει και ως αποτέλεσμα μία βύθιση στο νερό να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.

Η υγρασία είναι πολύ κακή για όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές. Κυρίως γιατί διαβρώνει και καταστρέφει σιωπηλά όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα με την διαδικασία της οξείδωσης. Υπάρχουν βέβαια και η περιπτώσεις όπου μπορεί να προκληθεί ακόμη και βραχυκύκλωμα από την συνύπαρξη υγρασίας και ηλεκτρικού ρεύματος.

Σε περίπτωση που υποψιάζεστε πως η υγρασία έχει εισχωρήσει στο εσωτερικό της συσκευής σας θα πρέπει να αντιδράσετε άμεσα:

  • Θέστε την συσκευή εκτός λειτουργίας
  • Σκουπίστε όλη την υγρασία από το εξωτερικό
  • Αποθηκεύστε την συσκευή
  • Αποφύγετε την φόρτιση της ή την χρήση υψηλής θερμοκρασίας για να “εξατμιστεί” η υγρασία
  • Επισκεφτείτε άμεσα ένα από τα καταστήματα μας. Ένας από τους έμπειρους τεχνικούς μας θα προχωρήσει στην εκτίμηση της κατάστασης. Ο καθαρισμός της συσκευής από την υγρασία και τα υπολείμματα θα είναι απαραίτητος εάν η υγρασία έχει πράγματι εισχωρήσει στο εσωτερικό της συσκευής.

Εάν έχετε ακολουθήσει τις οδηγίες που σας προτείνουμε τότε το ποσοστό της επιτυχίας της επισκευής βρεγμένου Huawei P20 Pro είναι υψηλότερο από 90%.

Διαδικασία επισκευής βρεγμένου Huawei P20 Pro

Βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα ired και επισκεφτείτε το άμεσα. Είμαστε στην διάθεση σας για να σας προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση και να σας δώσουμε λύση στο πρόβλημα της συσκευής σας.

Αφού επισκεφθείτε κάποιο μας κατάστημα, οι εξειδικευμένοι μας τεχνικοί θα φροντίσουν να σας εξυπηρετήσουν αφαιρώντας από τη συσκευή σας τα υγρά. Σε αυτό θα βοηθήσει ο προηγμένος μας εξοπλισμός και ιδιαίτερα η μπανιέρα υπερήχων. Ωστόσο, η επιτυχία της διαδικασίας έγκειται και στη δική σας άμεση αντίδραση.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στα ired σας δίνουμε τη δυνατότητα, στην περίπτωση που δε μπορείτε να μας φέρετε τη συσκευή σας, να μας τη στείλετε με την υπηρεσία courier με την οποία συνεργαζόμαστε, εντελώς δωρεάν.

Μπορείτε να μας καλέσετε στο κεντρικό μας τηλέφωνο ή να μας στείλετε μήνυμα μέσα από το Live Chat. Είμαστε έτοιμοι να λύσουμε κάθε σας απορία σχετικά με την επισκευή βρεγμένου Huawei P20 Pro.