Επισκευή Huawei P20 Pro

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Επαγγελματική επισκευή Huawei P20 Pro από την ομάδα των έμπειρων τεχνικών μας. Ελάτε στο πλησιέστερο εργαστήριο ired για εγγυημένη επισκευή Huawei P20 Pro.

Για πολλούς το Huawei P20 Pro ήταν η συσκευή της χρονιάς για το 2018. H Huawei έκανε επίδειξη της υπεροχής της στους υπόλοιπους κατασκευαστές συσκευών Android.

Σε περίπτωση δυσλειτουργίας ή βλάβης της συσκευής σας είναι λογικό να θέλετε να την επισκευάσετε καθώς η αντικατάσταση της με καινούργια έχει πολύ υψηλό κόστος. Στο ired θα φροντίσουμε να κάνουμε την επισκευή για εσάς ακόμη πιο συμφέρουσα.

Σίγουρα στο ired θα βρείτε τις καλύτερες τιμές της αγοράς για επισκευές με κορυφαίας ποιότητας ανταλλακτικά. Άλλη μία σημαντική διευκόλυνση που θα σας προσφέρουμε είναι η επισκευή αυθημερόν. Οι περισσότερες εργασίες μπορούν να ολοκληρωθούν σε τέσσερις ώρες το μέγιστο. Οπότε δεν θα σας λείψει η συσκευή σας και θα την παραλάβετε πλήρως λειτουργική σε εξαιρετική τιμή.

Εγγυημένη επισκευή Huawei P20 Pro

Στο ired θα βρείτε λύση για τις πιο κοινές αλλά και για τις πιο περίπλοκες περιπτώσεις βλάβης. Μερικές από τις εγγυημένες μας υπηρεσίες είναι οι ακόλουθες:

  • Επισκευή οθόνης Huawei P20 Pro
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei P20 Pro
  • Αλλαγή μπαταρίας Huawei P20 Pro
  • Επισκευή βρεγμένου Huawei P20 Pro
  • Επισκευή θύρας USB Huawei P20 Pro

Εάν χρειάζεστε κάποια από τις παραπάνω υπηρεσίες ή η συσκευή σας έχει αρχίσει να παρουσιάζει προβλήματα λειτουργίας δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα έτσι ώστε να σας προσφέρουμε λύση.

Βρείτε ένα κατάστημα ired κοντά σας

Εάν θέλετε να μας επισκεφτείτε δείτε την ενότητα ¨καταστήματα” για να βρείτε ένα κατάστημα κοντά σας και να σας προσφέρουμε εγγυημένη και αποτελεσματική επισκευή Huawei P20 Pro.

Στείλτε μας την συσκευή σας δωρεάν

Το ired σας προσφέρει δωρεάν μεταφορικά από όπου και να είστε, σε συνεργασία με την μεγαλύτερη εταιρία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα, η οποία μπορεί να εγγυηθεί την ταχύτητα και την ασφάλεια κάθε αποστολής.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση σας σχετικά με την επισκευή Huawei P20 Pro.