Επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei P20 Lite

Επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei P20 Lite

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 50
  • Τιμή με ΦΠΑ 62
  • Χρόνος Επισκευής 4 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Εγγυημένη επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei P20 Lite από εξειδικευμένο προσωπικό. Βρείτε ένα κατάστημα ired κοντά σας και επισκεφτείτε μας άμεσα.

Η πιο δύσκολη βλάβη τη συσκευή σας μπορεί να είναι η βλάβη της μητρικής πλακέτας. Εκεί όπου οι περισσότεροι βιάζονται να διαπιστώσουν ότι μια συσκευή δεν επισκευάζεται στο ired προσφέρουμε εγγυημένη επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei P20 Lite.

Μια βλάβη μητρικής πλακέτας μπορεί να έχει πολλά διαφορικά συμπτώματα. Μερικά από αυτά που μπορεί να παρατηρήσετε είναι τα ακόλουθα:

  • Προβλήματα στη λειτουργία της οθόνης
  • Προβλήματα με την απεικόνιση γραφικών
  • Η συσκευή δε μπορεί να φορτιστεί
  • Δεν λειτουργούν διάφορα εξαρτήματα όπως κάμερες, μικρόφωνα, ηχεία κ.ά.

Εάν η συσκευή σας εμφανίσει ξαφνικά κάποιο από τα παραπάνω συμπτώματα, τότε θα χρειαστεί να έρθετε σε ένα από τα καταστήματα μας για να ελέγξουμε την συσκευή σας και να διαπιστώσουμε αν πρόκειται για βλάβη της μητρικής πλακέτας και να σας προσφέρουμε αποτελεσματική επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei P20 Lite.

Γιατί να επιλέξετε το ired

Η ομάδα των τεχνικών μας αποτελείται από πιστοποιημένους ηλεκτρονικούς με πολυετή εμπειρία στην επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών κινητής τηλεφωνίας. Μπορούμε να σας προσφέρουμε εγγυημένη επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei P20 Lite.

Τα εργαστήρια μας είναι ειδικά διαμορφωμένα για ασφαλή αποθήκευση και επισκευή.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας έχουν στη διάθεσή τους εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εξειδικευμένα εργαλεία. Αυτό μας επιτρέπει να ολοκληρώνουμε με ασφάλεια ακόμη και τις πιο δύσκολες επεμβάσεις στην συσκευή σας με ακρίβεια χιλιοστού.

Διαδικασία επισκευής μητρικής πλακέτας Huawei P20 Lite

Θα πρέπει να έρθετε σε ένα από τα καταστήματα μας έτσι ώστε να έχουμε τη συσκευή σας στα χέρια μας. Εάν δεν έχετε τη δυνατότητα να μας επισκεφθείτε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Συνεργαζόμαστε εδώ και χρόνια με την καλύτερη εταιρεία courier σε ολόκληρη την Ελλάδα. Οπότε μπορούμε να σας προσφέρουμε ασφαλείς και πολύ γρήγορες μεταφορές χωρίς καμία δική σας χρέωση.

Εάν σας έχει δημιουργηθεί κάποια απορία σχετικά με την επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei P20 Lite μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα.