Αλλαγή μπαταρίας Huawei P20 Lite

Αλλαγή μπαταρίας Huawei P20 Lite

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 45
  • Τιμή με ΦΠΑ 55.8
  • Χρόνος Επισκευής 2 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 6 μήνες

Αλλαγή μπαταρίας Huawei P20 Lite άμεσα και οικονομικά μόνο στα εργαστήρια ired. Βρείτε ένα κατάστημα κοντά σας και ελάτε για εγγυημένο αποτέλεσμα.

Σίγουρα κάποια στιγμή η μπαταρία σας θα χρειαστεί αντικατάσταση, ελάτε στο πιο εξειδικευμένο επισκευαστικό κέντρο για γρήγορη και αποτελεσματική αλλαγή μπαταρίας Huawei P20 Lite.

Είναι λογικό μετά από έναν χρόνο χρήσης η μπαταρία της συσκευής σας να αρχίσει να φθίνει και να χρειαστεί να προχωρήσετε σε αλλαγή μπαταρίας Huawei P20 Lite.

Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε είναι τα ακόλουθα:

  • Αργή φόρτιση
  • Χαμηλή διάρκεια μπαταρίας
  • Ανακριβές ποσοστό μπαταρίας
  • Η συσκευή απενεργοποιείται ξαφνικά

Εάν παρατηρήσετε συμπτώματα όπως τα παραπάνω θα χρειαστεί να έρθετε σε ένα από τα εργαστήρια μας για να σας προσφέρουμε εγγυημένη αλλαγή μπαταρίας Huawei P20 Lite.

Γιατί να μας επιλέξετε

Εγγυημένη αλλαγή μπαταρίας Huawei P20 Lite

Στο ired όλες οι υπηρεσίες που σας προσφέρουμε είναι εγγυημένες. Εάν θέλετε σίγουρο αποτέλεσμα στην αλλαγή μπαταρίας Huawei P20 Lite βρείτε ένα κατάστημα μας δίπλα σας.

Άμεση εξυπηρέτηση

Το προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει άμεσα. Μπορείτε να επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα μας οπότε εσείς το επιθυμείτε. Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο. Για όσους προτιμούν το γραπτό λόγο μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στο εταιρικό e-mail ή στο live chat.

Εξειδικευμένο προσωπικό

Η ομάδα μας έχει χτιστεί από εξειδικευμένους τεχνικούς με πολυετή εμπειρία στην επισκευή Huawei. Η αλλαγή μπαταρίας Huawei P20 Lite είναι μια επισκευή ρουτίνας για εμάς. Έχουμε επισκευάσει εκατοντάδες χιλιάδες συσκευές smartphones με απόλυτη επιτυχία.

Αυθημερόν αλλαγή μπαταρίας Huawei P20 Lite

Άλλη μια μοναδική πρόσφορα από το ired είναι η αυθημερόν αλλαγή μπαταρίας Huawei P20 Lite.

Ολόκληρη η διαδικασία για την αλλαγή μπαταρίας Huawei P20 Lite μπορεί να ολοκληρωθεί σε μόλις 4 ώρες ή και λιγότερο.

Δωρεάν μεταφορικά

Όσοι από εσάς μένετε στην επαρχία μην ξεχνάτε ότι το ired προσφέρει δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα.