Επισκευή Huawei P20 Lite

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Το Huawei P20 Lite είναι μία από τις πιο σημαντικές συσκευές του 2018 καθώς η Huawei είναι πλέον η κορυφαία εταιρία κατασκευής Android συσκευών.

Στο ired έχουμε μεγάλη εμπειρία στην επισκευή smartphones και ειδικά τα τελευταία χρόνια που η Huawei έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής, έχουμε επισκευάσει χιλιάδες συσκευές Huawei.

Η ομάδα των έμπειρων τεχνικών μας μπορεί να προσφέρει λύση στις περισσότερες βλάβες που μπορεί να εμφανίσει η πολύτιμη συσκευή σας. Δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα μας για να σας προσφέρουμε εγγυημένα:

  • Επισκευή οθόνης Huawei P20 Lite
  • Αλλαγή μπαταρίας Huawei P20 Lite
  • Επισκευή μητρικής Huawei P20 Lite
  • Επισκευή θύρας USB Huawei P20 Lite
  • Επισκευή βρεγμένου Huawei P20 Lite

Ελάτε άμεσα σε ένα από τα εργαστήρια μας για να σας προσφέρουμε κορυφαίο αποτέλεσμα.

Το ired είναι εξειδικευμένο κέντρο επισκευής Huawei, δείτε γιατί πρέπει να μας επιλέξετε:

Ομάδα έμπειρων τεχνικών

Η ομάδα μας έχει εκτεταμένη εμπειρία και διευρυμένη τεχνογνωσία όσο αφορά την επισκευή Huawei P20 Lite. Μπορούμε να επισκευάσουμε με ασφάλεια ακόμη και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις βλάβης.

Κορυφαία ποιότητα ανταλλακτικών

Επιλέγουμε πάντα την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών για την πιο ασφαλή και επιτυχή επισκευή Huawei P20 Lite. Όλες οι υπηρεσίες μας είναι εγγυημένες.

Υπερσύγχρονος εξοπλισμός και εργαστήρια

Οι χώροι επισκευής είναι ειδικά διαμορφωμένοι και εξοπλισμένοι με μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας. Όλες οι εργασίες ολοκληρώνονται σε ασφαλές περιβάλλον και έχουν υψηλό βαθμό επιτυχίας.

Δωρεάν Μεταφορικά

Σας προσφέρουμε δωρεάν αποστολή και παράδοση από όλη την Ελλάδα, με την εταιρία ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προσφέρουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά.

Αυθημερόν επισκευή Huawei P20 Lite

Μόνο στο ired προσφέρουμε αυθημερόν επισκευή Huawei P20 Lite. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα παραλάβετε την συσκευή σας έτοιμη σε λίγες μόλις ώρες.