Επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei P10

Επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei P10

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 65
  • Τιμή με ΦΠΑ 80.6
  • Χρόνος Επισκευής 4 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Αποτελεσματική επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei P10  από το πιο αξιόπιστο επισκευαστικό κέντρο στην Ελλάδα. Βρείτε ένα ired δίπλα σας

Δεν υπάρχει πιο σημαντικό εξάρτημα στην συσκευή σας από την μητρική πλακέτα. Αυτό μπορεί να πάθει βλάβη αναπάντεχα ή ως αποτέλεσμα των πτώσεων και της γενικής φθοράς λόγω της χρήσης. Στην μητρική πλακέτα βρίσκεται ο επεξεργαστής, η προσωρινή μνήμη, ο αποθηκευτικός χορός, οι συνδέσεις όλων των υπολοίπων εξαρτημάτων και τα βασικά ηλεκτρονικά κυκλώματα της συσκευής σας.

Σε περίπτωση βλάβης της μητρικής πλακέτας μπορεί να παρατηρήσετε προβλήματα όπως τα ακόλουθα:

  • Η συσκευή δεν ανάβει
  • Η συσκευή ανεβάζει υψηλή θερμοκρασία
  • Δεν εκκινεί το λειτουργικό σύστημα
  • Η συσκευή κάνει επανεκκινήσεις
  • Δεν δουλεύουν σωστά βασικά εξαρτήματα

Εάν παρατηρήσετε προβλήματα όπως τα παραπάνω ελάτε στο ired για να σας προσφέρουμε εγγυημένη επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei P10.

Αδειούχοι ηλεκτρονικοί

Οι τεχνικοί μας είναι όλοι αδειούχοι ηλεκτρονική με πολυετή εμπειρία στην επισκευή κινητών και smartphones. Μπορούμε να επισκευάσουμε ακόμη και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις βλαβών. Διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία για την αποτελεσματική επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei P10.

Υπερσύγχρονα εργαστήρια

Το εργαστήρια του ired έχουν κατασκευαστεί με γνώμονα την ασφαλή και επιτυχή επισκευή smartphones. Διαθέτουμε εξειδικευμένο εξοπλισμό και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας.

Μπορούμε να σας προσφέρουμε εγγυημένη επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei P10. Επισκεφτείτε ένα από τα εργαστήρια μας.

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Εάν δεν μπορείτε να έρθετε σε ένα από τα καταστήματα ired υπάρχει λύση για εσάς. Συνεργαζόμαστε με την κορυφαία εταιρία κούριερ στην Ελλάδα και σας προσφέρουμε δωρεάν αποστολή και παράδοση από όπου και να βρίσκεστε. Επισκεφτείτε την ενότητα Αποστολή για περισσότερες πληροφορίες ή καλέστε μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Είμαστε στην διάθεση σας για να διευκολύνουμε την εξυπηρέτηση σας και για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei P10. Μπορείτε να μας καλέσετε, να μας στείλετε μήνυμα χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας ή να μας στείλετε άμεσο μήνυμα στο Live Chat.