Επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei Mate 10 Pro

Επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei Mate 10 Pro

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 50
  • Τιμή με ΦΠΑ 62
  • Χρόνος Επισκευής 4 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Εγγυημένη επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei Mate 10 Pro μόνο στα εξειδικευμένα εργαστήρια ired.

Δεν υπάρχει πιο σημαντικό εξάρτημα από την μητρική πλακέτα της συσκευής σας. Πάνω στην μητρική πλακέτα βρίσκονται όλα τα βασικά υπολογιστικά μέρη της συσκευής καθώς και ο χώρος αποθήκευσης. Σε περίπτωση βλάβης της μητρικής πλακέτας όχι μόνο η συσκευή μπορεί να καταστεί μη λειτουργική, αλλά μπορεί να χάσετε τα πολύτιμα δεδομένα σας.

Εάν πάθει βλάβη η μητρική πλακέτα είναι πιθανό να μην τον αντιληφθείτε εξ αρχής καθώς τα συμπτώματα ποικίλουν και μπορεί πολλές φορές να υπάρχει και άλλη βλάβη πέραν από αυτή της μητρική η οποία θα πρέπει να επισκευαστεί παράλληλα για να γίνει αποκατάσταση της συσκευής στην αρχική της κατάσταση.

Συνήθη συμπτώματα βλάβης μητρικής πλακέτας Huawei Mate 10 Pro:

  • Προβλήματα λειτουργίας της οθόνης
  • Αδυναμία αναπαραγωγής ήχων
  • Αδυναμία χρήσης κάμερας/καμερών
  • Αδυναμία φόρτισης κ.ά.
  • Για να δοθεί μόνιμη λύση σε όλα αυτά τα προβλήματα δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας και να μας φέρετε την συσκευή σας για έναν έλεγχο και σε περίπτωση βλάβης του motherboard μπορούμε να προχωρήσουμε σε επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei Mate 10 Pro.

Αποτελεσματική επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei Mate 10 Pro

Η ομάδα των έμπειρων τεχνικών μας μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμη και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις βλάβης. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στο υψηλότερο επίπεδο επισκευής μητρικής πλακέτας με χιλιάδες επιτυχείς επισκευές.

Όλες οι εργασίες που αναλαμβάνουμε καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας, η οποία καλύπτει ακόμη και επανάληψη της επισκευής. Στο ired είστε πάντα καλυμμένοι!

Ελάτε άμεσα στο πλησιέστερο εργαστήριο μας!

Εάν δεν βρίσκεστε κοντά σε κάποιο από τα καταστήματα μας, σας προφέρουμε δωρεάν αποστολή και παράδοση. Η προσφορά ισχύει πανελλαδικά μέσω κούριερ. Για γρήγορες και ασφαλείς μεταφορές συνεργαζόμαστε με την καλύτερη εταιρία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα.

Εάν έχετε κάποια απορία σχετικά με την επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei Mate 10 Pro καλέστε μας άμεσα ή στείλτε μας μήνυμα στο Live chat ή μέσω email.