Αλλαγή μπαταρίας Huawei Mate 10 Pro

Αλλαγή μπαταρίας Huawei Mate 10 Pro

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ Ερώτηση
  • Χρόνος Επισκευής 2 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 6 μήνες

Άμεση αλλαγή μπαταρίας Huawei Mate 10 pro από το ired. Οικονομική και εγγυημένη επισκευή αυθημερόν σε ένα κατάστημα ired κοντά σας.

Η μπαταρία του Huawei Mate 10 pro είναι εξαιρετική μπαταρία και μπορεί να καλύψει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς χρήστες με συνεχή καθημερινή χρήση.

Δυστυχώς όμως η μπαταρίας σας δεν καλύπτεται από εγγύηση και αυτή είναι η τακτική που ακολουθούν σχεδόν όλες οι εταιρίες που κατασκευάζουν smartphones.

Μετά από ένα μόλις χρόνο χρήσης, μερικές φορές και νωρίτερα, η μπαταρία είναι πιθανό να χάσει την αρχική της απόδοση και να χρειαστεί να την αντικαταστήσετε.

Εάν θέλετε άμεση λύση, τότε το ired μπορείτε να σας την προσφέρει με αυθημερόν αλλαγή μπαταρίας Huawei Mate 10 pro. Ελάτε άμεσα σε ένα κατάστημα ired κοντά σας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

Συνήθη συμπτώματα βλάβης μπαταρίας Huawei Mate 10 pro:

  • Ξαφνική απενεργοποίηση της συσκευής (πριν πέσει το ποσοστό κάτω από 10%)
  • Μειωμένη διάρκεια μπαταρίας
  • Ξαφνική αποφόρτιση

Πρέπει να γνωρίζετε ότι η κακή απόδοση της μπαταρίας μπορεί να επηρεάσει την γενικότερη απόδοση της συσκευής και να στρεσάρει άλλα εξαρτήματα τα οποία δεν έχουν βλάβη.

Για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αντιμετωπίσετε άμεσα την βλάβη της μπαταρίας, έτσι ώστε να αποφύγετε ανεπιθύμητες συνέπειες.

Διαδικασία αλλαγής μπαταρίας Huawei Mate 10 pro

Θα πρέπει να αλλάξουμε την μπαταρία σας για να αποκαταστήσουμε την αρχική λειτουργικότητα της. Δεν έχετε παρά να έρθετε στο πλησιέστερο εργαστήριο ired για εγγυημένη αλλαγή μπαταρίας  Huawei Mate 10 Pro.

Αφού επιβεβαιώσουμε την βλάβη ή μόλις μας το ζητήσετε μπορούμε να ξεκινήσουμε άμεσα την διαδικασία επισκευής Huawei.

Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορείτε να φέρετε την συσκευή σας στο κατάστημα μας, σας προσφέρουμε δωρεάν μεταφορικά με την εταιρία κούριερ, με την οποία συνεργαζόμαστε.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον τρόπο αποστολής ή την διαδικασία της αλλαγής μπαταρίας Huawei Mate 10 Pro η διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα!