Αλλαγή μπαταρίας Huawei Mate 10 Lite

Αλλαγή μπαταρίας Huawei Mate 10 Lite

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής 2 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 6 μήνες

Άμεση αλλαγή μπαταρίας Huawei Mate 10 lite dual μόνο στο ired. Εγγυημένη και οικονομική επισκευή αυθημερόν σε ένα εργαστήριο ired κοντά σας.

Το Huawei Mate 10 lite dual έχει μεγάλη μπαταρία 3340 mAh η οποία μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών χρηστών.

Όπως γνωρίζετε όμως οι σύγχρονες μπαταρίες των smartphones έχουν χρόνο ζωής περίπου ένα έτος χρήσης. Μετά από αυτό το διάστημα η απόδοση της μπαταρίας αρχίζει να φθίνει. Το πιο σημαντικό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι οι κατασκευαστές σχεδόν σε καμία περίπτωση δεν καλύπτουν την μπαταρία από εγγύηση. Συνήθως ένας από τους όρους των εγγυήσεων για κάθε καινούργια συσκευή Smartphones είναι ότι η μπαταρία δεν καλύπτεται από εγγύηση.

Το ired είναι δίπλα σας για να σας προσφέρει άμεση λύση με αλλαγή μπαταρίας Huawei Mate 10 lite dual αυθημερόν σε λίγες μόλις ώρες. Επισκεφτείτε την σελίδα “καταστήματα” για να βρείτε ένα κατάστημα ired κοντά σας.

Συμπτώματα βλάβης μπαταρίας Huawei Mate 10 lite dual

Η βλάβη της μπαταρίας θα γίνει άμεσα εύκολα αντιληπτή. Τα συνήθη συμπτώματα είναι τα ακόλουθα:

  • Μειωμένη διάρκεια μπαταρίας
  • Ξαφνική αποφόρτιση
  • Απενεργοποίηση της συσκευής πριν πέσει το ποσοστό κάτω από 10%

Είναι σημαντικό να σας ενημερώσουμε ότι η χαμηλή απόδοση της μπαταρίας μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την γενική απόδοση της συσκευή σας.

Εάν παρατηρήσετε προβλήματα όπως τα παραπάνω στην συσκευή σας δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας ή να έρθετε σε ένα κατάστημα μας για να προχωρήσουμε σε αλλαγή μπαταρίας Huawei Mate 10 lite dual.

Διαδικασία αλλαγής μπαταρίας Huawei Mate 10 lite dual

Επισκευάζουμε και αντικαθιστούμε τις προβληματικές μπαταρίες. Θα χρειαστεί να έρθετε σε ένα από τα καταστήματα μας για να γίνει έλεγχος της συσκευής σας και να επιβεβαιώσουμε την βλάβη της μπαταρίας.

Εάν δεν έχετε την δυνατότητα να μας επισκεφτείτε μπορείτε να μας στείλετε την συσκευή σας δωρεάν από όλη την Ελλάδα, μέσω της εταιρίας κούριερ με την οποία συνεργαζόμαστε.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την αλλαγή μπαταρίας Huawei Mate 10 lite dual επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα.