Επισκευή βρεγμένου Huawei Honor 9

Επισκευή βρεγμένου Huawei Honor 9

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής 4 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Εγγυημένη επισκευή βρεγμένου Huawei Honor 9 από τους εξειδικευμένους τεχνικούς του ired. Επισκεφθείτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα το συντομότερο.

Το Huawei Honor 9 είναι μία εκπληκτική συσκευή με πολλές δυνατότητες. Μία επαφή της όμως με το υγρό στοιχείο μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στη λειτουργία της τα οποία σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να μην επιδιορθώνονται.

Πρώτες ενέργειες αντίδρασης

Αν η συσκευή σας έρθει σε επαφή με κάποιο υγρό θα πρέπει να κάνετε τις παρακάτω ενέργειες όσο πιο σύντομα γίνεται για να αποφύγετε τα χειρότερα:

  • Απενεργοποιήστε τη συσκευή αμέσως
  • Σκουπίστε καλά τη συσκευή με απορροφητικό χαρτί
  • Φροντίστε η συσκευή να βρίσκεται σε θέση με ανάποδη φορά από αυτή που εισήλθε το νερό
  • Αποφύγετε τη χρήση πηγών θερμότητας για το στέγνωμα της συσκευής διότι ενδέχεται να προκληθεί υπερθέρμανση

Αφού κάνετε τα παραπάνω βήματα, θα πρέπει η συσκευή να φτάσει στα χέρια των έμπειρων τεχνικών οι οποίοι θα προβούν σε αποτελεσματική επισκευή βρεγμένου Huawei Honor 9.

Οξείδωση

Όταν τα υγρά εισέλθουν στο εσωτερικό της συσκευής, δημιουργείται μία χημική αντίδραση που ονομάζεται οξείδωση, η οποία έχει ως αποτέλεσμα τη σταδιακή αλλοίωση των μεταλλικών μερών της συσκευής. Οι βλάβες που μπορεί να προκληθούν μπορεί να είναι αρκετά σοβαρές ενώ δεν αποκλείεται να επηρεαστεί και η μητρική πλακέτα της συσκευής.

Αντιδράστε άμεσα

Μη χάσετε πολύτιμο χρόνο. Επισκεφθείτε το πλησιέστερο ired. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας έχουν πολυετή εμπειρία στις επισκευές βρεγμένων συσκευών. Μόλις παραλάβουμε τη συσκευή, θα  γίνει χημικός καθαρισμός για άμεση αφαίρεση των υγρών από τη συσκευή. Σημαντικό εργαλείο στη διαδικασία έχει η μπανιέρα υπερήχων την οποία χρησιμοποιούν οι τεχνικοί μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην επισκευή βρεγμένου Huawei Honor 9.

Μόλις η διαδικασία της επισκευής ολοκληρωθεί, θα παραλάβετε τη συσκευή σας πλήρως λειτουργική.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν η συσκευή σας ήρθε σε επαφή με το νερό επισκεφθείτε το πλησιέστερο κατάστημα ired. Αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω Live Chat για να σας δώσουμε αφενός οδηγίες άμεσης αντίδρασης και αφετέρου τον τρόπο για να μας στείλετε εντελώς δωρεάν τη συσκευή σας από οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδος και αν βρίσκεστε.