Επισκευή Huawei Honor 9 Lite

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Αποτελεσματική επισκευή Huawei 9 Lite στα εξειδικευμένα εργαστήρια του ired. Σας περιμένουμε στο πλησιέστερο κατάστημα μας για άμεση εξυπηρέτηση.

Η επισκευή Huawei Honor 9 Lite στα εργαστήρια του ired είναι εγγυημένη

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στην επισκευή Huawei καθώς τα τελευταία χρόνια η κινεζική εταιρία έχει κατακλύσει την αγορά με high end smartphones. Μπορούμε να προσφέρουμε λύση ακόμη και στις πιο περίπλοκες βλάβες, όπως είναι και η βλάβη της μητρικής πλακέτας.

Συνοπτικά αυτές είναι μερικές από τις εργασίες που αναλαμβάνουμε:

  • Αλλαγή μπαταρίας Huawei Honor 9 Lite
  • Επισκευή οθόνης Huawei Honor 9 Lite
  • Επισκευή μητρικής Huawei Honor 9 Lite
  • Επισκευή θύρας USB Huawei Honor 9 Lite
  • Επισκευή βρεγμένου Huawei Honor 9 Lite

Για να σας προσφέρουμε κάποια από τις παραπάω εργασίες θα χρειαστεί να έρθετε άμεσα σε ένα από τα εργαστήρια μας. Δείτε γιατί πρέπει να προτιμήσετε το ired εάν θέλετε εγγυημένο αποτέλεσμα:

Έμπειροι τεχνικοί

Η ομάδα των τεχνικών μας αποτελείται από έμπειρους ηλεκτρονικούς με πολυετή εξειδίκευση στις επισκευές σε smartphones και tablets. Μπορούμε να επισκευάσουμε όλες τις βλάβες που μπορούν να παρουσιαστούν στην συσκευή σας.

Ποιοτικά ανταλλακτικά

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι πάντα τα καλύτερα της αγοράς. Η ομάδα μας έχει επιλέξει σε κάθε περίπτωση τα γνήσια ή ΟΕΜ υλικά που υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα στην αγορά και προσφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Υπερσύγχρονα εργαστήρια

Τα εργαστήρια μας έχουν κατασκευαστεί με τον καλύτερο τρόπο για να προσφέρουν ασφάλεια κατά την αποθήκευση, την μεταφορά και την επισκευή της συσκευής σας. Διαθέτουμε ειδικό εξοπλισμό και σύγχρονα εργαλεία για αποτελεσματική επισκευή Huawei Honor 9 Lite.

Δωρεάν μεταφορικά

Εάν δεν έχετε την δυνατότητα να μας επισκεφτείτε λόγω από στάσης, ή δεν έχετε τον χρόνο να έρθετε σε ένα από τα καταστήματα μας, μην ανησυχείτε μπορούμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας εκ αποστάσεως. Στείλτε μας την συσκευή σας χωρίς καμία χρέωση μέσω της εταιρίας κούριερ με την οποία συνεργαζόμαστε.