Επισκευή Huawei σειρά P

Στα καταστήματα ired θα βρείτε εξειδικευμένο service κινητών Huawei στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς! 

Οποιαδήποτε βλάβη και αν αντιμετωπίζετε στα ired θα βρείτε άμεσες και οικονομικές λύσεις. Μερικές από τις πιο συνηθισμένες επισκευές Huawei P που αναλαμβάνουμε είναι:

  • Επισκευή οθόνης
  • Αλλαγή μπαταρίας
  • Αντικατάσταση θύρας φόρτισης
  • Επισκευή βρεγμένου 
  • Επισκευή μητρικής

Έμπειροι τεχνικοί

Σε όλα τα καταστήματα ired θα συναντήσετε κορυφαίους τεχνικούς οι οποίοι διαθέτουν πολυετή εμπειρία στην επισκευή βλαβών smartphone και είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν ακόμα και την πιο απαιτητική βλάβη που μπορεί να προκύψει. 

Ανταλλακτικά

Η ποιότητα των ανταλλακτικών αποτελεί το πιο σημαντικό κομμάτι για μία επιτυχημένη επιτυχημένη επισκευή. Έτσι το τμήμα προμηθειών των ired φροντίζει ώστε να διαθέτει πάντα υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά ή όπου είναι δυνατόν και αυθεντικά ανταλλακτικά Huawei ώστε να επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε επισκευή. Κάθε επισκευή συνοδεύετε επίσης από εγγύηση καλής λειτουργίας. 

Πανελλαδική εξυπηρέτηση

Αν είτε είστε μακριά είτε για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα ired, σας δίνουμε την δυνατότητα της δωρεάν-αποστολής παράδοσης της συσκευής σας μέσω της εταιρείας courier που συνεργαζόμαστε. Η επισκευή ολοκληρώνετε μέσα σε 24 ώρες και στην συνέχεια την παραλαμβάνετε το συντομότερο δυνατό μέσω της εταιρείας κούριερ.