Επισκευή HTC One X

Αποτελεσματική και οικονομική επισκευή HTC One X από τους έμπειρους τεχνικούς του ired. Ελάτε σε ένα από τα 9 καταστήματα του ired στην Αττική.

Εάν δεν έχετε την δυνατότητα να επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα μας στείλτε μας την συσκευή σας δωρεάν μέσω της εταιρίας κούριερ με την οποία συνεργαζόμαστε.

Εγγυημένη επισκευή HTC One X

Η συσκευή σας είναι πιθανό να εμφανίσει κάποια δυσλειτουργία ως αποτέλεσμα της φυσιολογικής φθοράς λόγο της καθημερινής χρήσης. Ακόμη υπάρχει η πιθανότητα μία πτώση ή ένα χτύπημα να αφήσουν μόνιμη βλάβη στην συσκευή σας, όπως για παράδειγμα το σπάσιμο της οθόνης.

Στα εργαστήρια του ired μπορούμε να σας προσφέρουμε εγγυημένη επισκευή HTC One X, μερικά παραδείγματα των υπηρεσιών μας είναι τα παρακάτω:

  • Αλλαγή σπασμένης οθόνης HTC One X
  • Αλλαγή μπαταρίας HTC One X
  • Επισκευή βρεγμένου HTC One X
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας HTC One X
  • Αλλαγή θύρας USB

Εμπειρία και τεχνογνωσία

Η ομάδα των τεχνικών μας είναι άρτια καταρτισμένη. Όλοι οι τεχνικοί μας είναι έμπειροι και πιστοποιημένοι ηλεκτρονικοί. Μπορούν να ολοκληρώσουν με επιτυχία ακόμη και τις πιο απαιτητικές εργασίες επισκευής HTC One X, όπως είναι η επισκευή μητρικής πλακέτας.

Υψηλή ποιότητα ανταλλακτικών

Για την επισκευή HTC One X χρησιμοποιούμε μόνο ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας καθώς θέλουμε κάθε επισκευή να έχει το ιδανικά αποτέλεσμα και να διαρκέσει στον χρόνο. Οι ειδικοί μας έχουν επιλέξει τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς και τα προσφέρουμε στις οικονομικές μας υπηρεσίες επισκευής HTC One X.

Διαδικασία επισκευής HTC One X

Φέρτε μας την συσκευή σας σε ένα από τα 9 εργαστήρια μας στην Αττική ή στείλτε μας την συσκευή σας δωρεάν μέσω κούριερ. Μόλις φτάσει η συσκευή σας στο εργαστήριο μας θα αναλάβουμε την επιβεβαίωση και την διάγνωση της βλάβης.

Θα σας ενημερώσουμε για την κατάσταση της συσκευής σας μετά από τον καθιερωμένο έλεγχο των 24 σημείων. Ο τεχνικός μας θα σας προτείνει την καλύτερη λύση για την εκάστοτε περίπτωση και μπορούμε να προχωρήσουμε στην επισκευή HTC One X μόλις μας το ζητήσετε.

Μετά την ολοκλήρωση της επισκευής θα επαναλάβουμε έναν διαγνωστικό έλεγχο 24 σημείων για να επιβεβαιώσουμε την επίτευξη του ιδανικού αποτελέσματος. Θα παραλάβετε την συσκευή σας πλήρως λειτουργική, σαν να ήταν ξανά καινούργια.