Επισκευή HTC One M9

Οικονομική και εγγυημένη επισκευή HTC One M9 από τους έμπειρους τεχνικούς μας, στα υπερσύγχρονα εργαστήρια ired στην Αττική και πανελλαδικά με δωρεάν κούριερ.

Αξιόπιστη επισκευή HTC One M9

Η συσκευή σας μπορεί να αρχίσει να δυσλειτουργεί ως αποτέλεσμα της συνεχής χρήσης είτε λόγο κάποιου ατυχήματος, που μπορεί να προκαλέσει ζημιά στην συσκευή. Εάν χρειαστείτε επισκευή HTC One M9 το ired βρίσκεται δίπλα σας για να σας προσφέρει οικονομική και αποτελεσματική επισκευή HTC One M9.

Μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι οι παρακάτω:

  • Αλλαγή σπασμένης οθόνης HTC One M9
  • Αντικατάσταση μπαταρίας HTC One M9
  • Αλλαγή υποδοχής USB HTC One M9
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας HTC One M9
  • Επισκευή βρεγμένου HTC One M9

Στα υπερσύγχρονα εργαστήρια μας η επισκευή HTC One M9 είναι γρήγορη και ασφαλής.

Έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό

Οι τεχνικοί του ired έχουν χρόνια εμπειρίας στην επισκευή ηλεκτρονικών επισκευών και έχουν αποκτήσει άρτια τεχνογνωσία. Η πολυετής εμπειρία προστέθηκε στην επίσημη κατάρτιση τους καθώς οι τεχνικοί μας είναι διπλωματούχοι ηλεκτρονικοί και πλέον μπορούν να αναλάβουν με απόλυτη επιτυχία ακόμη και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις βλάβης HTC One M9.

Ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας

Θέλουμε όλες οι επισκευές μας να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα καθώς και διάρκεια στον χρόνο. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο έχουμε επιλέξει να χρησιμοποιούμε σε όλες μας τις εργασίες μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς. Στόχος μας είναι μετά από μία επισκευή HTC One M9 η συσκευή σας να φαίνεται και να λειτουργεί σαν καινούργια.

Δωρεάν μεταφορικά

Εάν δεν έχετε την δυνατότητα να επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα μας σας προφέρουμε την δυνατότητα να μας στείλετε το HTC One M9 για επισκευή, δωρεάν μέσω της εταιρίας κούριερ με την οποία συνεργαζόμαστε. Η μεταφορά είναι πάντα γρήγορη και ασφαλής.

Διαδικασία επισκευής

Αρχικά μόλις έχουμε την συσκευή σας στα εργαστήρια μας θα γίνει έλεγχος της από έναν τεχνικό μας. Θα σας ενημερώσει προσωπικά για την κατάσταση της συσκευή σας και στην συνέχεια μπορούμε να προχωρήσουμε στην επισκευή HTC One M9 μόλις μας στο ζητήσετε.

Μετά την ολοκλήρωση της επισκευής και προτού σας παραδώσουμε ή σας στείλουμε την συσκευή σας επαναλαμβάνεται ο διαγνωστικός έλεγχος 24 σημείων για να επιβεβαιωθεί ότι η συσκευή σας λειτουργεί άψογα.