Επισκευή HTC One M8

Αποτελεσματική και οικονομική επισκευή HTC One M8 στα 9 καταστήματα ired στην Αττική, από τους έμπειρους τεχνικούς μας και πανελλαδικά με δωρεάν αποστολή - παράδοση.

Αποτελεσματική επισκευή HTC One M8

Είναι πιθανό η συσκευή σας να χρειαστεί επισκευή μετά από κάποιο ατύχημα που μπορεί να προκάλεσε μόνιμη ζημιά, όπως για παράδειγμα σπάσιμο οθόνης. Ακόμη και με απλή χρήση, η συσκευή με το πέρασμα του χρόνου μπορεί να παρουσιάσει προβλήματα λειτουργίας. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί του ired είναι στην διάθεση σας για να σας προσφέρουν αποτελεσματική λύση με τις εγγυημένες επισκευές μας. Μερικά παραδείγματα των επισκευών που αναλαμβάνουμε είναι τα παρακάτω:

  • Αντικατάσταση μπαταρίας HTC One M8
  • Αλλαγή σπασμένης οθόνης HTC One M8
  • Αντικατάσταση υποδοχής USB HTC One M8
  • Επισκευή βρεγμένου HTC One M8
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας HTC One M8

Οι έμπειροι τεχνικοί μας μπορούν να σας προσφέρουν τις παραπάνω αποτελεσματικές επισκευές και ακόμη περισσότερες με επιτυχία.

Εμπειρία και τεχνογνωσία

Η ομάδα των τεχνικών μας αποτελείτε από πτυχιούχους ηλεκτρονικούς, οι οποίοι έχουν αποκτήσει πολυετή εμπειρία στην επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών. Ως αποτέλεσμα η τεχνογνωσία της ομάδας των τεχνικών του ired είναι ασύγκριτη.

Υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά

Για την αποτελεσματική επισκευή HTC One M8 έχουμε επιλέξει την χρήση μόνο ανταλλακτικών κορυφαίας ποιότητας. Στόχος μας είναι οι επισκευές που προσφέρουμε να έχουν το ιδανικό αποτέλεσμα κάθε φορά καθώς και να διαρκέσουν στο πέρασμα του χρόνου και στην καθημερινή χρήση.

Δωρεάν αποστολή - παράδοση

Εάν δεν έχετε την δυνατότητα να έρθετε σε ένα από τα εργαστήρια μας σας προσφέρουμε δωρεάν μεταφορικά μέσω της εταιρίας κούριερ με την οποία συνεργαζόμαστε. Όλες οι αποστολές είναι ασφαλής και γρήγορες.

Διαδικασία επισκευής

Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα ξεκινήσουν την διαδικασία της επισκευής HTC One M8 με την επιβεβαίωση ή την διάγνωση της βλάβης. Μετά από ένα διαγνωστικό έλεγχο 24ων σημείων θα σας ενημερώσουμε για την κατάσταση της συσκευής σας. Στην συνέχεια θα προσχωρήσουμε στην εργασίες αποκατάστασης της συσκευής στην κανονική της λειτουργία. Πριν παραλάβετε την συσκευή σας θα επιβεβαιώσουμε με έναν τελικό έλεγχο πως έχουμε πετύχει το ιδανικό αποτέλεσμα επισκευής HTC One M8.