Επισκευή HTC One M7

Αξιόπιστη και οικονομική επισκευή HTC One M7 από την έμπειρη ομάδα τεχνικών του ired, σε 9 εργαστήρια στην Αττική και με δωρεάν αποστολή - παράδοση σε όλη την Ελλάδα.

Εγγυημένη επισκευή HTC One M7

Στο ired σας προσφέρουμε αποτελεσματική λύση στην περίπτωση βλάβης του HTC One M7. Είτε πρόκειται για βλάβη ως αποτέλεσμα της συνεχόμενης χρήσης, είτε για ζημιά που προκλήθηκε μετά από κάποιο ατύχημα, μπορούμε να αποκαταστήσουμε την αρχική λειτουργικότητα της συσκευής σας.

Συγκεκριμένα μπορούμε να σας προσφέρουμε λύση ακόμη και στα πιο περίπλοκα προβλήματα λειτουργίας που μπορεί να εμφανίσει η συσκευή σας. Μερικές από τις επισκευές που προσφέρουμε είναι οι εξής:

  • Αλλαγή σπασμένης οθόνης HTC One M7
  • Αντικατάστασης μπαταρίας HTC One M7
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας HTC One M7
  • Επισκευή βρεγμένης συσκευής HTC One M7
  • Αντικατάσταση υποδοχής USB

Ομάδα έμπειρων τεχνικών

Η ομάδα των τεχνικών του ired μπορεί να αναλάβει με επιτυχία τις παραπάνω επισκευές και ακόμη περισσότερες. Όλοι οι τεχνικοί μας είναι διπλωματούχοι ηλεκτρονικοί και έχουν συλλέξει χρόνια εμπειρίας στην επισκευή ηλεκτρονικών επισκευών. Μπορούν να ολοκληρώσουμε με απόλυτη επιτυχία ακόμη και τις πιο απαιτητικές εργασίες επισκευής HTC One M7.

Ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας

Έχουμε φροντίσει και έχουμε επιλέξει τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς για την επισκευή του HTC One M7. Γνωρίζουμε πως η ποιότητα των ανταλλακτικών μπορεί να προσφέρει καλύτερο αποτέλεσμα, ακριβώς όπως το επιθυμείτε και εσείς. Οι επισκευές που σας προσφέρουμε όχι μόνο έχουν ιδανικό αποτέλεσμα, αλλά αυτό θα διαρκέσει και με το πέρασμα του χρόνου και την καθημερινή χρήση της συσκευής σας.

Δωρεάν μεταφορικά

Εάν δεν βρίσκεστε κοντά σε κάποιο από τα καταστήματα ired μπορούμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας εξ αποστάσεως. Αρκεί να μας στείλετε την συσκευή σας δωρεάν μέσω της εταιρίας κούριερ με την οποία συνεργαζόμαστε. Οι μεταφορές ολοκληρώνονται πάντα με ασφάλεια και με ταχύτητα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε στην διάθεση σας για να σας καθοδηγήσουμε για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για την αποστολή της συσκευής σας καθώς και για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας. Μπορείτε να μας καλέσετε ή να ξεκινήσετε άμεσα μία συνομιλία στην ζωντανή υποστήριξη μέσω chat.