Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 163

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας υπολογιστή

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας υπολογιστή

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 20
  • Τιμή με ΦΠΑ 24.8
  • Χρόνος Επισκευής 1-2 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Αν τα δεδομένα σας έχουν κάποια αξία για εσάς, θα πρέπει να εξασφαλίσετε τη διάσωσή τους σε περίπτωση κάποιας βλάβης του συστήματός σας. Ακόμη δεν είναι απίθανο από κάποιο λάθος του χρήστη ή και κάποιας εφαρμογής να σβηστούν αρχεία που χρειάζεστε.

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας είναι ουσιαστικά η αποθήκευση των δεδομένων σας και σε εναλλακτικούς προορισμούς, ώστε να μη χάσουμε τα δεδομένα μας σε περίπτωση βλάβης του υλικού.

Αντίγραφο ασφαλείας

Οι τεχνικοί του iRed μπορούν να προβούν σε δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας (back up) στα δεδομένα που εσείς επιθυμείτε. Αυτό γίνεται με τη χρήση των αποθηκευτικών μέσων της επιθυμίας σας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε από CD/DVD μέχρι και σκληρούς δίσκους εξωτερικούς ή μη. Σημαντικό ρόλο για το μέσο που θα επιλεγεί παίζει ο όγκος των αρχείων που θέλουμε να διασφαλίσουμε.

Αυτόματη ενημέρωση αντιγράφων ασφαλείας

Οι έμπειροι τεχνικοί μας μπορούν να σας κάνουν τις κατάλληλες ρυθμίσεις, έτσι ώστε η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας να γίνεται αυτόματα. Θα χρησιμοποιηθεί ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος της αρεσκείας σας. Εκεί θα αποθηκεύονται τα back up αρχεία. Αφού κάνουμε την αρχική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουμε τις κατάλληλες ρυθμίσεις ώστε τα αντίγραφα ασφαλείας να ενημερώνονται με τα καινούργια σας αρχεία ανά τακτικά χρονικά διαστήματα.

Τύποι back up

Ο τύπος back up διαφοροποιείται ανάλογα με τον τύπο των αρχείων που αποθηκεύουμε:

  • Data back up: Είναι η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων.
  • System back up: Αποτελεί τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αρχείων του λειτουργικού συστήματος.
  • Application data back up: Πρόκειται για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αρχείων που χρησιμοποιούνται από διάφορες εφαρμογές.

Ελάτε άμεσα σε ένα από τα καταστήματα iRed

Ένας από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας θα σας ενημερώσει κατάλληλα για τον τύπο του back up που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Η δημιουργία back up είναι μια σχετικά γρήγορη διαδικασία και θα σας εξασφαλίσει την αποφυγή της επίπονης διαδικασίας ανάκτησης δεδομένων σε περίπτωση απώλειάς τους.