Επισκευή Παιχνιδομηχανών

Στα εργαστήρια ired μπορούμε να σας προσφέρουμε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα της κονσόλας / παιχνιδομηχανής σας. Εξειδικευόμαστε στις επισκευές ηλεκτρονικών συσκευών και μπορούμε να εντοπίσουμε και να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία κάθε πρόβλημα της παιχνιδομηχανής σας.

Τυπικά οι παιχνιδομηχανές δέχονται παιχνίδια με την μορφή δίσκων και συνδέονται με μία τηλεόραση για να προβάλουν τα γραφικά. Βέβαια υπάρχουν πλέον αρκετές δημοφιλής φορητές κονσόλες με ενσωματωμένες οθόνες. Άρχισε να δυσλειτουργεί η αγαπημένη σας κονσόλα; Βαρεθήκατε τα κολλήματα των δίσκων και των παιχνιδιών, τα χαλασμένα πλήκτρα και την υπερθέρμανση της κονσόλας; Δεν χρειάζεται να υπομείνετε ούτε μία μέρα παραπάνω τα προβλήματα λειτουργίας της κονσόλας σας, το ired είναι δίπλα σας για να σας προσφέρει λύση.

Αναλαμβάνουμε την επισκευή μίας ευρείας γκάμας παιχνιδομηχανών. Έχουμε στην διάθεση μας κορυφαία τεχνογνωσία και τον απαραίτητο επαγγελματικό εξοπλισμό για να προσφέρουμε κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών.

Επιστρέψτε στο παιχνίδι!

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα μας για να σας εξυπηρετήσει ένας από τους ειδικούς μας. Θα φροντίσουμε να ολοκληρώσουμε την διαδικασία διάγνωσης και επισκευής της βλάβης, το ταχύτερο δυνατό. Μετά την αποτελεσματική επισκευή της κονσόλας σας, θα μπορέσετε να επιστρέψετε στα αγαπημένα σας παιχνίδια.

Οπότε εάν έχει πάθει βλάβη η παιχνιδομηχανή σας, δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεστε, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προσφέρουμε γρήγορη, αποτελεσματική και οικονομική επισκευή παιχνιδομηχανών.

Προσφέρουμε λύση σε βλάβες όλων των δημοφιλών παιχνιδομηχανών από τις εταιρίες Sony, Microsoft και Nintendo. Μερικές από τις πιο συχνές βλάβες είναι οι παρακάτω:

  1. Αντικατάσταση σκληρού δίσκου
  2. Αλλαγή Disc / BluRay Drive
  3. Αντικατάσταση σπασμένης οθόνης
  4. Επισκευή κάρτας γραφικών
  5. Επισκευή μητρική πλακέτας
  6. Επισκευή προβλημάτων συνδεσιμότητας: WiFi, Bluetooth και Ethernet
  7. Επαναφορά, αναβάθμιση, εγκατάσταση Firmware

Γιατί να μας επιλέξετε:

Εγγυημένη Επισκευή

Οι εργασίες που σας προσφέρουμε συνοδεύονται πάντα από εγγύηση, για να είστε σίγουροι για την αξιοπιστία και την επιτυχία των υπηρεσιών μας.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα

Μπορείτε να μας στείλτε την συσκευή σας από όλη την Ελλάδα και να σας προσφέρουμε την εγγυημένη επισκευή παιχνιδομηχανών αποτελεσματικά και γρήγορα σαν να είχατε επισκεφτεί ένα από τα εργαστήρια μας.

Εξειδικευμένοι Τεχνικοί

Έχουμε ξεκινήσει την επισκευή παιχνιδομηχανών από την πρώτη μέρα λειτουργίας και έκτοτε έχουμε προσφέρει λύση σε αμέτρητες περιπτώσεις βλάβης.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή ελάτε σε ένα από τα καταστήματα μας για να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.