Το Apple Watch Series 2 είναι μία συσκευή η οποία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2016, παρόλο που έχουν κυκλοφορήσει πιο καινούρια μοντέλα, διαθέτει κορυφαίες δυνατότητες και αποτελεί ακόμα ένα ξεχωριστό αξεσουάρ. Στα καταστήματα ired μπορειτε να μας εμπιστευτείτε για την επισκευή της συσκευής σας για κάθε είδους πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε. Μερικές απο τις επισκευές Apple Watch Series 2 που αναλαμβάνουμε είναι οι εξής:

  • Αλλαγή οθόνης  
  • Αλλαγή μπαταρίας  
  • Επισκευή θύρας φόρτισης
  • Αλλαγή Digital Crown

Υπερσύγχρονα εργαστήρια

Σε όλα τα καταστήματα ired τα εργαστήρια διαθέτουμε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις επισκευών, πλήρως εξοπλισμένες με τα πιο σύγχρονα εργαλεία ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ανταλλακτικά 

Για να εγγυηθούμε το καλύτερο αποτέλεσμα αλλα και την αντοχή της κάθε επισκευής μέσα στο χρόνο, φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε υλικά κορυφαίας ποιότητας τα οποία συνοδεύονται πάντα με εγγύηση.

Κορυφαίοι τεχνικοί

Οι τεχνικοί στο ired είναι εξειδικευμένοι με χιλιάδες επιτυχημένες επισκευές. Έτσι, μπορούν να αναλάβουν οποιαδήποτε επισκευή προκύψει στο  Apple Watch Series 2   και να εγγυηθούν για το καλύτερο αποτέλεσμα.