Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με το Apple Watch σας μην πανικοβάλλεστε! Στα καταστήματα ired διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία ώστε να είμαστε σε θέση να επισκευάσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στο αγαπημένο σας Apple Watch. 

Οι πιο συνήθεις βλάβες Apple Watch Series 1 που αντιμετωπίζουμε είναι οι εξής:

  • Αντικατάσταση οθόνης 
  • Αντικατάσταση μπαταρίας
  • Πρόβλημα φόρτισης
  • Βλάβη ηχείου

Ποιοτικά ανταλλακτικά

Σε κάθε επισκευή που ολοκληρώνουμε χρησιμοποιούμε τα πιο ποιοτικά ανταλλακτικά της αγοράς τα οποία σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα εργασίας μας και τις χαμηλές τιμές, προσφέρουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού. 

Άμεση εξυπηρέτηση

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί των επισκευαστικών κέντρων ired, είναι σε θέση να σας προσφέρουν μία σειρά από ολοκληρωμένες υπηρεσίες, ώστε να μπορέσετε να έχετε σε ελάχιστο χρόνο ξανα στα χέρια σας το Apple Watch σας πλήρως λειτουργικό. Πριν και μετά από κάθε επισκευή που αναλαμβάνουμε διεξάγεται διαγνωστικός έλεγχος 24 σημείων της συσκευής ώστε αρχικά να διαγνωστεί η βλάβη και τέλος ο επαναληπτικός έλεγχος ο οποίος πιστοποιεί ότι το αποτέλεσμα της επισκευής είναι άριστο. 

Δωρεάν αποστολή/παράδοση της συσκευής σας

Εάν δεν έχετε την δυνατότητα να επισκεφτείτε κάποιο από τα καταστήματα μας δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας στείλετε την συσκευή σας χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Συνεργαζόμαστε με μία από τις πιο αξιόπιστες Ελληνικές εταιρείες στον χώρο των ταχυμεταφορών. Σας προσφέρουμε δωρεάν μεταφορικά από όλη την Ελλάδα.

Καλέστε μας άμεσα για να σας καθοδηγήσουμε και να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επισκευή Apple Watch.