Επισκευή Apple Watch

Εξειδικευμένη επισκευή Apple Watch από έμπειρους τεχνικούς

Η ομάδα των έμπειρων τεχνικών μας μπορεί να διορθώσει σχεδόν οποιοδήποτε πρόβλημα Apple Watch σε χρόνο μηδέν. Οι περισσότερες από τις βλάβες που προκύπτουν στο Apple Watch μπορούν να επιλυθούν την ίδια ημέρα που θα λάβουμε την συσκευή σας στα χέρια μας.

Διαγνωστικός Έλεγχος

Αφού γίνει εισαγωγή του Apple Watch σας για επισκευή το πρώτο βήμα που ακολουθούμε είναι ένας πλήρης διαγνωστικός έλεγχος ώστε να εντοπίσουμε με απόλυτη ακρίβεια την βλάβη που έχει υποστεί. Στην συνέχεια προχωράμε στην επισκευή του και αφού ολοκληρωθεί ξανα επαναλαμβάνουμε τον διαγνωστικό έλεγχο ώστε να είμαστε πάντα βέβαιοι ότι το Apple Watch επιστρέφεται πίσω στα χέρια σας απόλυτα λειτουργικό, σαν καινούριο. 

Πανελλαδική Εξυπηρέτηση

Σε περίπτωση που δεν έχετε την δυνατότητα πρόσβασης σε ένα από τα καταστήματα μας, σας δίνουμε την επιλογή της δωρεάν αποστολής της συσκευής σας από όπου και αν βρίσκεστε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας για λεπτομέρειες και η συνεργαζόμενη εταιρεία courier θα παραλάβει την συσκευή σας από τον χώρο σας και εμείς θα φροντίσουμε για την άμεση και αποτελεσματική επισκευή της. Αφού λάβουμε το Apple Watch σας, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα εκτελέσουν έναν πλήρη διαγνωστικό έλεγχο ώστε να γίνει η διάγνωση της βλάβης, στην συνέχεια θα επικοινωνήσουν μαζί σας και θα σας ενημερώσουν σχετικά με τον χρόνο και το κόστος της επισκευής ώστε να προχωρήσουν στην αποκατάσταση της βλάβης και να το στείλουν ξανά πίσω στα χέρια σας εύκολα και γρήγορα. 

Τιμές

Στα καταστήματα ired θα βρείτε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε. Οι τεχνικοί μας είναι εκπαιδευμένοι και έμπειροι ώστε να σας προσφέρουν έναν συνδυασμό άριστης ποιότητας εργασίας και τιμών που δεν θα πετύχετε άλλου.