Δωρεάν αποστολή - παράδοση

Στείλτε μας τη συσκευής σας, πανελλαδικά με δωρεάν μεταφορικά.

Σας την επισκευάζουμε και σας την επιστρέφουμε!

Η αποστολή της συσκευής σας γίνεται δωρεάν, από όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε και για όλες τις συσκευές iPhone, iPad, Smartphones και Tablets. Ελάχιστο κόστος τεχνικού ελέγχου: 10€ (με ΦΠΑ)

Επικοινωνία

1. Επικοινωνία: 211 212 0400

Για κάθε βλάβη που θα παρουσιαστεί στη συσκευή σας επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 212 0400. Θα περιγράψετε στους τεχνικούς μας τα συμπτώματα που παρουσιάζει η συσκευή σας κι εκείνοι θα διαγνώσουν το πρόβλημα. Κατόπιν θα σας ενημερώσουν για το κόστος της εργασίας (τιμολόγιο ή απόδειξη).

Συσκευασία συσκευής

2. Συσκευασία συσκευής:

Προκειμένου να παραλάβουμε τη συσκευή σας χωρίς αυτή να υποστεί περαιτέρω βλάβη, είναι σημαντικό να τη συσκευάσετε σωστά. Προτιμότερο είναι να την τοποθετήσετε στο κουτί που την αγοράσατε, εφόσον το έχετε φυλάξει. Μην ξεχάσετε να γράψετε πάνω στη συσκευασία το όνομα, τη διεύθυνση, τον ταχυδρομικό κώδικα και το τηλέφωνό σας. Σημειώστε επίσης την επισκευή που πιθανόν έχει ανάγκη η συσκευή σας.

Αποστολή συσκευής

3. Αποστολή συσκευής:

Επικοινωνήστε με τη Γενική Ταχυδρομική καλώντας το πλησιέστερο σ' εσάς κατάστημα της. Αναφέρετε ότι η χρέωση βαρύνει τον παραλήπτη και δώστε του τα στοιχεία μας. Στείλτε τη συσκευή σας στο πλησιέστερο σ' εσάς κατάστημά μας.

Στοιχεία αποστολής:

ΠΟΥΠΑΛΟΥ ΑΦΟΙ Ο.Ε. IRED
Εμπορικό κέντρο Αίθριο (Κατάστημα: Ι5)
Αγίου Κωνσταντίνου 40, Μαρούσι 15124, Αττική

Κωδ. Γενικής Ταχυδρομικής: AK46 2216
(ο παραπάνω κωδικός εμφανίζει απευθείας τα στοιχεία μας)

Κόστος Επισκευής

4. Κόστος Επισκευής:

Όταν παραλάβουμε τη συσκευή σας, θα πραγματοποιήσουμε τον απαραίτητο έλεγχο για τη διάγνωση της βλάβης. Στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά για το κόστος της επισκευής. Η πληρωμή γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή στη Γενική Ταχυδρομική κατά την παραλαβή της συσκευής.

Τραπεζικοί λογαριασμοί:

Επικοινωνήστε με το κατάστημα της επιλογής σας.

Παραλαβή συσκευής

5. Παραλαβή συσκευής:

Όπως προαναφέραμε ήδη, θα ολοκληρώσουμε την εργασία μας μέσα σε 24 ώρες και θα παραλάβετε τη συσκευή σας το συντομότερο δυνατό μέσω την εταιρείας κούριερ.