Xiaomi Mi Mix Alpha| Όλη η συσκευή θα καλύπτεται από οθόνη και θα έχει κάμερα 100MP!!!

Xiaomi Mi Mix Alpha| Όλη η συσκευή θα καλύπτεται από οθόνη  και θα έχει κάμερα 100MP!!!
ired.gr

Η σειρά Μi Mix της Xiaomi πάντα πήγαινε ένα βήμα πιο πέρα από τα όρια όσων αφορά την οθόνη των συσκευών. Τώρα ενώ ξεκινάμε να βλέπουμε πολλές “waterfall” οθόνες και κυρτές γωνίες η Xiaomi για ακόμη μια φορά το πηγαίνει σε άλλο επίπεδο με το Mi Mix Alpha.

Η οθόνη του Mi Mix Alpha τυλίγεται γύρω από ολόκληρη την συσκευή μέχρι το σημείο που συναντά την κάμερα, είναι κατασκευασμένο μόνο από οθόνη με εικονίδια ελέγχου που εμφανίζονται στο πλάι της συσκευής και υποδεικνύουν την κατάσταση της μπαταρίας, το σήμα, την ώρα κ.α. Τα κουμπιά αυξομείωσης ήχου εμφανίζονται στο πλάι του τηλεφώνου και είναι ευαίσθητα στην πίεση. Η Xiaomi ισχυρίζεται ότι η αναλογία οθόνης προς σώμα είναι πάνω από 180%, κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί σε κανένα άλλο smartphone! 

Το Mi Mix Alpha προφανώς δεν θα έχει Selfie Camera, καθώς θεωρείται περιττή από την στιγμή που μπορείτε απλά να γυρίσετε το τηλέφωνο και να χρησιμοποιήσετε το πίσω μέρος της συσκευής. Στο πίσω μέρος έχει τοποθετηθεί ο αισθητήρας των 108 megapixel ISOCELL Bright HMX της Samsung και ακόμη δύο αισθητήρες 20 και 12mp. 

Διαβάστε επίσης: Αισθητήρα 108MP ανακοίνωσε η Samsung για φωτογραφίες με ανάλυση DSLR

Όσων αφορά το τεχνικό κομμάτι, το Xiaomi Mi Mix Alpha έρχεται με τον Snapdragon 855+, 12GB μνήμη Ram, αποθηκευτικό χώρο 512GB, υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 40W, μπαταρία 4.000mAh και συνδεσιμότητα 5G. Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει με την έκδοση λογισμικού MIUI 10.4.1 Android 9 Pie OS και θα διαθέτει οθόνη 6.39 ιντσών. 

H Xiaomi δήλωσε πως το Mi Mix Alpha θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό τον Δεκέμβριο στην τιμή των 2.800$. Παρόλο που η συσκευή είναι εντυπωσιακή και πανέμορφη, σύμφωνα με την εταιρεία η συσκευή θεωρείται ακόμα “concept” αφού υπάρχουν ακόμα θέματα που πρέπει να λυθούν όσον αφορά το κόστος κατασκευής της, την κατά λάθος αναγνώριση αφής, την κατανάλωση μπαταρίας και άλλα.

Διαβάστε επίσης: Επίσημα τα αποκαλυπτήρια του Xiaomi Redmi Note 8 Pro με κάμερα 64MP