Επισκευή Samsung Galaxy A5 2016

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Στα καταστήματα ired φημιζόμαστε για τις επισκευές Samsung. Η εμπειρία μας και τα αυθεντικά ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε, είναι αυτά που μας ξεχωρίζουν.

Μερικές από τις βλάβες που παρέχουμε υποστήριξη είναι οι παρακάτω:

  • Αντικατάσταση οθόνης
  • Επισκευή βρεγμένης συσκευής
  • Αλλαγή μπαταρίας
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας
  • Επισκευή μικροφώνου
  • Επισκευή κάμερας

Αλλά και οποιαδήποτε άλλη βλάβη προκύψει στο Samsung Galaxy A5 2016, όσο δύσκολη και απαιτητική και αν είναι.

Εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα

Το άκρως εξειδικευμένο τεχνικό μας τμήμα, είναι αυτό που μας ξεχωρίζει σε όλες μας τις επισκευές. Απαρτίζεται από επαγγελματίες τεχνικούς, με πολύχρονη εμπειρία στις επισκευές smartphone και tablets.

Η τεχνική μας ομάδα είναι ικανή να αντιμετωπίσει ακόμα και τις πιο δύσκολες βλάβες, που μπορεί να έχει υποστεί το Samsung Galaxy A5 2016, όπως για παράδειγμα μία βλάβη στην μητρική πλακέτα.

Οπότε όταν χρειάζεστε επαγγελματική επισκευή στην συσκευή σας, επιλέξτε μόνο τα καταστήματα ired.

Ειδικά σχεδιασμένοι χώροι επισκευής

Όλα μας τα εργαστήρια είναι κατάλληλα εξοπλισμένα για να μπορούν να στεγάσουν κάθε είδους επισκευή στο Samsung Galaxy A5 2016 σας, με ασφάλεια και ταχύτητα. Διαθέτουμε ειδικά σχεδιασμένο εξοπλισμό και όλα τα κατάλληλα εργαλεία για να πραγματοποιούμε κάθε επισκευή με ασφάλεια και ταχύτητα.

Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό που χρειάζεται για την επίλυση κάθε βλάβης σε ηλεκτρονική συσκευή.

Αυθεντικά ανταλλακτικά

Στο ired χρησιμοποιούμε μόνο αυθεντικά ανταλλακτικά. Το τμήμα προμηθειών μας, διαλέγει πάντα ανταλλακτικά με βάση την αποτελεσματικότητα, την ανθεκτικότητα και φυσικά την απόλυτη συμβατότητα με την συσκευή σας.

Πανελλαδική κάλυψη

Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα μας στην Αττική ή στείλτε μας την αγαπημένη σας συσκευή μέσω courier, τελείως δωρεάν, από όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα. Αν επιλέξετε να μας στείλετε την συσκευή σας, ένας από τους τεχνικούς μας θα σας ενημερώνει για κάθε στάδιο της επισκευής.

Έτσι μπορούμε να είμαστε πάντα δίπλα σας, όσο μακριά και αν μένετε!