Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Προσοχή! “Το iPhone σας συγχρονίζεται με άλλη βιβλιοθήκη iTunes”

Προσοχή! “Το iPhone σας συγχρονίζεται με άλλη βιβλιοθήκη iTunes” 03/02/2016 18:13 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1467
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 26
Λοιπόν δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Ας εξετάσουμε προσεκτικά το συγκεκριμένο μήνυμα της εφαρμογής iTunes, προκειμένου να αναλύσουμε τη σημασία του, καθώς και την ενέργεια "Διαγραφή και συγχρονισμός" και τι ακριβώς θα συμβεί στην πραγματικότητα, εάν την επιλέξετε. Το πλήρες μήνυμα το οποίο θα αντικρίσετε είναι το εξής:

“The iPhone (Name) is synced with another iTunes Library on (Computer). Do you want to erase this iPhone and sync with this iTunes Library?"

Θα πρέπει να σημειώσετε πως μία συσκευή iPhone, είναι δυνατό να συγχρονιστεί μόνο με μία βιβλιοθήκη, μέσα στον ίδιο χρόνο. Η ενέργεια διαγραφής και συγχρονισμού, αντικαθιστά τα περιεχόμενα της συσκευής σας, με το περιεχόμενο της εφαρμογής iTunes στην οποία συνδέσατε τη συσκευή σας. Προφανώς εστιάζουμε την προσοχή μας στη συσκευή iPhone αλλά το ίδιο ισχύει με το iPad ή το iPod touch, υποθέτοντας πως χρησιμοποιούνται αυτές οι συσκευές.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.