Ασφαλίστε το Dropbox σας με Touch ID

Ασφαλίστε το Dropbox σας με Touch ID
ired.gr

Ασφαλίστε το Dropbox σας με Touch ID

Τις τελευταίες ημέρες το Dropbox άρχισε να προσφέρει την αναβάθμιση 3.5 version. Δεν υπήρχε κάποιος λόγος αναβάθμισης καθώς η εφαρμογή δούλευε άψογα στο iPhone 5s, με iOS 8. Μετά την εγκατάσταση του τελευταίου update από την Apple iOS 8.1, σείρα είχε και η αναβάθμιση όλων των εφαρμογών του iPhone.

Αφού ολοκληρώθηκε το κατέβασμα και η εγκατάσταση της έκδοσης 3.5 του Dropbox, ανακάλυψα την νέα λειτουργία της εφαρμογής. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Touch ID για να ασφαλίσεις τα αρχεία σου. Χρειάζεται να μπεις στις ρυθμίσεις του Dropbox και αφού διαλέξεις ένα συνθηματικό, μπορείς να ενεργοποιήσεις το Touch ID.

Έτσι πλέον κάθε φορά που κάποιος χρησιμοποιεί το iPhone σας, οι φωτογραφίες και τα αρχεία σας είναι ασφαλή. Γνωρίζετε ότι δεν θα έχει πρόσβαση στο φάκελο του Dropbox, αφού θα του ζητηθεί κωδικός εάν προσπαθήσει να ανοίξει την εφαρμογή.

Ενώ κάθε φορά που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε το Dropbox μας από την συσκευή μας, μπορούμε να έχουμε γρήγορη πρόσβαση στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας το Touch ID.

Η αναβάθμιση του Dropbox προσφέρει ακόμη υποστήριξη για το νέο iPhone 6 και iPhone 6 plus. Ακόμη έχει βελτιωθεί η σταθερότητα και η γενική απόδοση της εφαρμογής. Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το Touch ID στο Dropbox θα χρειαστεί να έχετε εγκαταστήσει το iOS 8.

από jericho

Δείτε περισσότερα: