Νέο Diner Dash για iPhone και iPad

Νέο Diner Dash για iPhone και iPad
ired.gr

Νέο Diner Dash για iPhone και iPad

To Diner Dash είναι ένας από τους πιο πετυχημένους τίτλους για casual gaming. Έχοντας κάνει μεγάλη επιτυχία στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές περιμέναμε ένα αξιόλογο app για τις συσκευές iOS.

Το Diner Dash σε προκαλεί να διαχειριστείς τους πελάτες του εστιατορίου σου. Χρειάζεται να του τοποθετήσεις στο σωστό τραπέζι και να του εξυπηρετήσεις το ταχύτερο δυνατό. Στα πρώτα επίπεδα το παιχνίδι είναι σχετικά εύκολο, στην συνέχεια όμως θα χρειαστεί να είστε αρκετά γρήγοροι στις επιλογές σας.

Είχα δοκιμάσει το παλιό app του Diner Dash και απογοητεύτηκα. Αφενός δεν είχε γίνει καμία αλλαγή στα γραφικά του παιχνιδιού, μεταφέρθηκαν όπως ήταν στον υπολογιστή. Και αφετέρου μπόρεσα να παίξω μόνο 7 επίπεδα, μέχρι να μού ζητήσει να αγοράσω ολόκληρο το πακέτο με τις πίστες.

Διέγραψα το παιχνίδι σχεδόν αμέσως, ακόμη και από τον υπολογιστή. Πρόσφατα ανακάλυψα όμως ότι το Diner Dash αναβαθμίστηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Διαβάζοντας τις κρητικές των παιχτών αποφάσισα να δοκιμάσω την νέα έκδοση.

Η νέα έκδοση είναι πολύ ικανοποιητική, έχει ανανεωμένα γραφικά και έχω φτάσει ήδη στο επίπεδο 30+. Το μόνο ενοχλητικό γεγονός, είναι ότι σου δίνει μόνο 3 ενέργειες κάθε φορά. Για να παίξεις ένα επίπεδο καταναλώνει μία ενέργεια και για να κερδίσεις μία άλλη χρειάζεται να περάσουν 30 λεπτά.

Έχετε δοκιμάσει ποτέ Diner Dash για iOS;

από jericho

Δείτε περισσότερα: