iOS 8 - Οι νέες λειτουργίες των μηνυμάτων

iOS 8 - Οι νέες λειτουργίες των μηνυμάτων
ired.gr

Οι νέες λειτουργίες των μηνυμάτων σε iOS 8

Τα iOS 8 έχουν ανανεώσει τις συσκευές μας με αμέτρητες λειτουργίες. Μία από τις πιο χρήσιμες προσθήκες έχουν γίνει στις λειτουργίες των μηνυμάτων. Πλέον η εφαρμογή της Apple ξεπερνάει τον ανταγωνισμό από πλατφόρμες όπως το Facebook Messenger και το WhatsApp.

Οι νέες λειτουργίες που θα βρείτε στα μηνύματα του iOS 8 περιλαμβάνουν συντομεύσεις για την αποστολή φωτογραφίας, βίντεο, ηχητικού μηνύματος, σίγαση συζήτησης, διαχείριση ομαδικών συζητήσεων και για την αποστολή της τρέχουσας τοποθεσίας.

Εικόνα, ήχος , βίντεο

Η επικοινωνία σας θα ζωντανέψει μέσω των νέων λειτουργιών των μηνυμάτων.

Πριν να γράψετε εάν μήνυμα στην θέση της επιλογής αποστολή, υπάρχει ένα μικρόφωνο. Κρατήστε πατημένο το μικρόφωνο για να κάνετε μία ηχογράφηση. Έπειτα τραβώντας το δάχτυλο προς το βελάκι που εμφανίζεται, στέλνετε το ηχητικό μήνυμα. Διαφορετικά τραβώντας το δάχτυλο προς τα αριστερά, στο εικονίδιο X, διαγράφεται η ηχογράφηση.

Από την άλλη πλευρά υπάρχει το εικονίδιο της κάμερας. Κρατώντας το πατημένο ενεργοποιείται η κάμερα και μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε λήψη φωτογραφίας ή βίντεο.

Προσέχετε όμως σε περίπτωση λήψης φωτογραφίας με αυτόν τον τρόπο η φωτογραφία αποστέλλεται αυτόματα αμέσως.

Οι υπόλοιπες προσθήκες βρίσκονται πάνω δεξιά στην επιλογή "Στοιχεία". Πατώντας στο Στοιχεία θα μπορέσετε να αποστείλετε την τοποθεσία σας, θα θέσετε την συζήτηση σε σίγαση ή να καλέσετε τον συνομιλητή σας.

Για περισσότερες οδηγίες και συμβουλές διαβάστε τον ολοκληρωμένο οδηγό μας για iOS 8.

Σύνδεσμος: Ο απόλυτος οδηγός iOS 8

από jericho

Δείτε περισσότερα: