Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναβάθμιση του Mailbox

Αναβάθμιση του Mailbox
ired.gr

Αναβάθμιση του Mailbox

Η εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Mailbox έφτασε στην έκδοση 2.3.1, έχοντας πλέον την δυνατότητα υποστήριξης των νέων iPhone 6 και iPhone 6 plus. Ακόμη τώρα έχετε περισσότερες επιλογές στις ρυθμίσεις.

Στο μενού των ρυθμίσεων έχει προστεθεί η επιλογή swipes. Μεσώ αυτής μπορείτε να ρυθμίσετε την δράση που θα έχει το σύρσιμο του δακτύλου σας μέσα στην εφαρμογή. Έτσι με την χρήση κινήσεων swipe μπορείτε όχι μόνο να σβήσετε, να τοποθετήσετε στο αρχείο, να αποθηκεύσετε για αργότερα ή να τοποθετήσετε σε λίστα τα email σας.

Τώρα έχετε την δυνατότητα με αργό ή γρήγορο swipe να σημειώσετε ένα email ως αδιάβαστο, ως ανεπιθύμητο ή να το προσθέσετε στα αγαπημένα σας.

Ακόμη μία σημαντική αλλαγή είναι η διόρθωση των προβλημάτων που υπήρχαν στις ειδοποιήσεις της εφαρμογής για το iOS 8. Ακόμη διορθώθηκε και ένα πρόβλημα που υπήρξε στην εμφάνιση των email.

Εάν χρησιμοποιείται ακόμη την εφαρμογή παρά τα προβλήματα που παρουσίαζε, κάντε την αναβάθμιση που υπάρχει διαθέσιμη στο App store. Όσοι θέλετε μπορείτε να δοκιμάσετε την εφαρμογή.

Ο μόνος λόγος που μπορεί να σας αποθαρρύνει να την χρησιμοποιήσετε, όπως έκανε και σε μένα, είναι η υποστήριξη μόνο λογαριασμών Gmail και iCloud. Πρόκειται να συμπεριληφθούν στο μέλλον αλλά μέχρι τότε η εφαρμογή Mail της Apple είναι πιο πρακτική.

Εσείς ποια εφαρμογή email έχετε στο iPhone σας; έχετε λογαριασμούς outlook ή yahoo που δεν υποστηρίζονται από την εφαρμογή;

από jericho

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status