Η νέα γενιά iPad Pro είναι προ των πυλών στην Ελλάδα, φέρνοντας μαζί της την ενίσχυση της Τεχνητής Νοημοσύνης στις συσκευές.

Η νέα γενιά iPad Pro είναι προ των πυλών στην Ελλάδα, φέρνοντας μαζί της την ενίσχυση της Τεχνητής Νοημοσύνης στις συσκευές.
ired.gr

Η iSquare, επίσημος διανομέας της Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοίνωσε την άφιξη της νέας σειράς iPad Pro και iPad Air, φέρνοντας στους χρήστες την πιο εξελιγμένη τεχνολογία.

Τα νέα iPad Pro ξεχωρίζουν για το λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό τους, την εντυπωσιακή οθόνη Ultra Retina XDR και τον νέο επεξεργαστή Μ4 που προσφέρει ασύλληπτες γρήγορες επιδόσεις και προηγμένες δυνατότητες Τεχνητής Νοημοσύνης. Τα νέα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα σε δύο μεγέθη, 11 και 13 ίντσες, και σε χρώματα silver και space gray.

Επιπλέον, το Apple Pencil Pro φέρνει νέες ισχυρές αλληλεπιδράσεις, ενισχύοντας την εμπειρία του χρήστη, ενώ το νέο Magic Keyboard προσφέρει ακόμη πιο λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό με απίστευτα χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: iPhone: Επιτρέπει να κρατάτε ενεργοποιημένη τη λειτουργία ''Find my'' κατά τη διάρκεια της επισκευής.

Παράλληλα, το νέο iPad Air είναι διαθέσιμο σε δύο μεγέθη, προσφέροντας εξαιρετική φορητότητα και μεγαλύτερη οθόνη για περισσότερο χώρο εργασίας και ψυχαγωγίας. Με τον επεξεργαστή Μ2 που παρέχει ταχύτερη CPU, GPU και Neural Engine, το νέο iPad Air είναι ακόμη ισχυρότερο και πιο πολυσύνθετο, καθιστώντας το μια απίστευτα ισχυρή συσκευή για Τεχνητή Νοημοσύνη.

Οι προπαραγγελίες ξεκινούν άμεσα, με τα προϊόντα να είναι διαθέσιμα από τις 15 Μαΐου σε Ελλάδα και Κύπρο. Η iSquare, μέλος του Ομίλου Quest, δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, παρέχοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες της.

Διαβάστε επίσης: Η Apple προετοιμάζει το Safari 18, το οποίο θα περιλαμβάνει ενσωματωμένη AI