Οι λέξεις που ποτέ δεν πρέπει να ψάχνουμε στη Google

Οι λέξεις που ποτέ δεν πρέπει να ψάχνουμε στη Google
ired.gr

Υπάρχουν μερικές λέξεις που είναι καλό να μην αναζητήσεις στη Google, καθώς μπορεί να συναντήσεις πληροφορίες που δεν είναι εύκολο να δεις.

Αυτές οι λέξεις περιλαμβάνουν:

  • Προνύμφες (Larvae): Αν και ακούγεται σαν μια αθώα λέξη που περιγράφει την ανώριμη μορφή ενός εντόμου, η αναζήτησή της μπορεί να σε οδηγήσει σε επικίνδυνες πληροφορίες για μυίαση του στόματος, μια πάθηση που προκαλεί παράσιτα στις στοματικές κοιλότητες.
  • Degloving: Αυτή η λέξη αναφέρεται σε μια σοβαρή κατάσταση όπου το δέρμα και οι μαλακοί ιστοί αποσπώνται από τους μύες και τους συνδετικούς ιστούς. Οι εικόνες που σχετίζονται με αυτή την κατάσταση είναι ανατριχιαστικές.

Διαβάστε επίσης: Κίνα: Οι εφαρμογές WhatsApp, Signal και Telegram αφαιρέθηκαν από το App Store.

  • Krokodil: Αυτό το φάρμακο, επίσης γνωστό ως "σαρκοφάγο φάρμακο ζόμπι", είναι ένα από τα πιο θανατηφόρα ναρκωτικά στον κόσμο. Οι πληροφορίες που συνδέονται με αυτό μπορεί να προκαλέσουν σοκ.
  • Fournier: Πέρα από το επώνυμο, αυτή η λέξη μπορεί να αναφέρεται σε μια επικίνδυνη νεκρωτική λοίμωξη στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, η οποία μπορεί να είναι θανατηφόρα.
  • Harlequin ichthyosis: Αυτή η σπάνια πάθηση δέρματος προκαλεί σοβαρές εκδηλώσεις στο δέρμα, οι οποίες μπορεί να είναι σοκαριστικές για να δει κανείς.

Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός με τις αναζητήσεις σου στο διαδίκτυο και να αποφεύγεις τέτοιου είδους πληροφορίες αν θέλεις να διατηρήσεις την ψυχική σου ευημερία.

Διαβάστε επίσης: Google Photos: Τα εργαλεία επεξεργασίας με AI τώρα προσφέρονται δωρεάν σε όλους