Galaxy AI: Επίσημα ενσωματώνεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable μοντέλα του 2022

Galaxy AI: Επίσημα ενσωματώνεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable μοντέλα του 2022
ired.gr

Το Galaxy AI κυκλοφόρησε με την επίσημη παρουσίαση της σειράς Galaxy S24 και έπειτα η Samsung το ενσωμάτωσε στα νέα μοντέλα του 2023. Αυτή η αναβάθμιση άνοιξε την πόρτα της τεχνητής νοημοσύνης για περίπου 100 εκατομμύρια χρήστες.

Πλέον, η Samsung επιβεβαίωσε την πρόθεσή της να παρέχει αναβαθμίσεις και για τα κορυφαία μοντέλα του 2022, όπως τα τηλέφωνα Galaxy S22 5G, S22+ 5G, S22 Ultra 5G, τα αναδιπλούμενα Galaxy Z Fold4 και Z Flip4, καθώς και τα tablet Galaxy Tab S8, Tab S8+ και Tab S8 Ultra.

Διαβάστε επίσης: Google Photos: Τα εργαλεία επεξεργασίας με AI τώρα προσφέρονται δωρεάν σε όλους

Η λίστα περιλαμβάνει τα εξής μοντέλα:

Samsung Galaxy S22 5G

Samsung Galaxy S22+ 5G

Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

Samsung Galaxy Z Fold4

Samsung Galaxy Z Flip4

Samsung Galaxy Tab S8

Samsung Galaxy Tab S8+

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Το Galaxy AI θα προστεθεί στην ενημέρωση One UI 6.1 για αυτές τις συσκευές και θα περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα λειτουργιών, όπως η δυνατότητα αναζήτησης με τον κύκλο στο Google, το Chat Assist, το Interpreter, το Live Translate, το Note Assist, το Transcript Assist, το Browsing Assist, το Generative Edit, καθώς και λειτουργίες επεξεργασίας προτάσεων και ταπετσαριών που δημιουργούνται από την τεχνητή νοημοσύνη.

Η Samsung ανακοίνωσε ότι η διάθεση της αναβάθμισης αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του Μαΐου. Σημειώνεται ότι οι λειτουργίες του Galaxy AI θα είναι δωρεάν μέχρι το τέλος του 2025, αλλά δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί ποιες από αυτές θα είναι premium ή ποιο θα είναι το κόστος τους.

Διαβάστε επίσης: Google: Η δυνατότητα εντοπισμού τοποθεσίας συσκευών, ακόμα και όταν είναι απενεργοποιημένες, θα γίνεται διαθέσιμη σε περισσότερα smartphones.