Προβλήματα με τη θερμοκρασία και τη φόρτιση στα Samsung Galaxy μετά την τελευταία ενημέρωση.

Προβλήματα με τη θερμοκρασία και τη φόρτιση στα Samsung Galaxy μετά την τελευταία ενημέρωση.
ired.gr

Πριν λίγες μέρες, η Samsung ξεκίνησε τη διανομή της ενημέρωσης One UI 6.1 σε πολλά μοντέλα Galaxy του 2023, όπως τα S23, Fold 5 και Flip 5.

Αυτή η ενημέρωση, που φέρνει το Android 14 στις συσκευές, αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον από την κοινότητα λόγω των προηγμένων AI λειτουργιών και των βελτιώσεων που προσφέρει. Ωστόσο, αμέσως μετά την εγκατάστασή της, πολλοί χρήστες αντιμετώπισαν σημαντικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, πολλοί ανέφεραν στα social media ότι η ενημέρωση οδήγησε σε μειωμένες ταχύτητες φόρτισης σε ορισμένες συσκευές και σε αυξημένες θερμοκρασίες λειτουργίας.

Η επιβράδυνση στη φόρτιση ανησύχησε πολλούς κατόχους, με αναφορές που καταγράφηκαν στα φόρουμ της κοινότητας της Samsung, αναφέροντας μείωση της ταχύτητας έως και 40% για ορισμένα μοντέλα όπως το Galaxy Z Fold 5 και το Galaxy S23.

Διαβάστε επίσης:Η αναβάθμιση των παλαιότερων συσκευών ξεκίνησε σήμερα με την είσοδο της Galaxy AI!

Ωστόσο, δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από το SamMobile απέδειξαν ότι ορισμένες συσκευές Galaxy S23 διατηρούν ταχύτητες φόρτισης κοντά στα 20W, υποδεικνύοντας ότι το πρόβλημα επηρεάζει μόνο συγκεκριμένα μοντέλα.

Όσον αφορά τις αυξημένες θερμοκρασίες, υποθέσεις επικεντρώνονται στα AI χαρακτηριστικά που μπορεί να ασκούν επιπρόσθετη πίεση στην CPU, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται αυξημένες θερμοκρασίες ακόμα και κατά τη διάρκεια αδράνειας της συσκευής, χωρίς παρεμβάσεις από τον χρήστη.

Παρά τις ευρέως διαδεδομένες αναφορές, δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τη Samsung μέχρι στιγμής.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η φρέσκια εικόνα του λογότυπου του Android κατά την εκκίνηση των κινητών τηλεφώνων.